Láttátok ezeket a videókat? Mit gondoltok?
Az egyik: a náci ufók vadászai.
A másik pedig: ufók a 3.birodalomban.
Számomra sokkal ésszerűbb ez a magyarázat ,miszerint az írókat emberi technológiával építették, és a földönkívüliek story csak kamu ,hogy eltitkolják a közvélemény elől ezeket a kutatásokat. Tehát elvileg az ufókat, először a náci tudósok alkották, és tőlük lopták a technológiát az amcsik. Sőt háború után több ezer náci német tudóst vittek Amerikába.
Youtube
A náci ufók vadászai
Ufók a 3. birodalomban
Nem tudok linkelni ezzel a telóval
Nem a' nácik kisérleti alanyként zsidókat adtak a' szűrkéknek akik cserébe technikát adtak .
De nem tudták élesben bevetni .
Ami azt illeti szerintem Aghartát keresték az anktarktiszon ott van a' kis bejárat .
Az lemegy szivárvány városba utána aghartába ,ha jól tudom.
Hogy mit akartak pontossan talán örök rejtély...
Nem csak a náciknak voltak ufóik, hanem a szövetségeseknek is.
Légi hadviselésnél követelmény, hogy a másik fél részére a repülők ufok, azaz azonosítatlaok, sőt, azonosítHATatlanok legyenek!
.
Komoly kérdés: "Láttátok ezeket a videókat?"
Aztán, hogy melyikeket, külön kérésre árulsz el...
A náci UFO-k vadászai :
UFO-k a' III birodalomban
Szívessen !
Az embereknek megvan ez a' technológia lezuhant csécsealjak lévén . Szerintem nem tudják használni vagy nagyon titok .
Láttan egy videót egy csészealjról amin ha jól láttam egy amcsi csillag volt .
Az obijektum nem mozgott úgy ahogyan egy megszokott észlelésen látni a' kép viszont tiszta volt .
Vagy hamis vagy emberek vezették . De miért ott ahol látják ? Én arra tippelnék ,hogy kamu .
Ha a' nácik tényleg szövetkeztek a' szürkékkel nem csak a' hazájuk árúlták el ,de az egész emberi fajt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!