Mikor találunk már földönkívüli fajokat?
Nos, ha utána jársz, eddig hivatalosan meddig jutottunk el az űrben, akkor rájössz a válaszra.
Ha viszont, alternatív infókat nézel, akkor kiderül, hogy már kb 50+ idegen fajjal volt már dolga az emberi fajnak.
Ha megnézed, hogyan keres a NASA idegen életet a világegyetemben, az felér a nevetséges kategóriával, így aztán a kérdésedre a válasz ismét ugyan az.
Soha, vagy már találtunk csak nem osztják meg az emberekkel. :)
57 faj van állítólag .
Én ebből hármat láttam ami tudom ,hogy mi: Reptilián ,Kis szűrke ,Magas szűrke .
Ott volt még egy nagydarab sakáll fejű görnyedt anyon steroidozott emberféle .
Jelenleg rádiójeleket figyelünk, szóval ha találnánk is valakiket akkor is olyan nehézkes lenne a kommunikáció, hogy a hajunkra kenhetnék. (Üzenetváltások között évtizedek telnének el) Hogy komolyabban kutathassunk és azzal jussunk is valamire ahhoz szerintem még fejlődnünk kéne.
Szerintem érdekesebb, hogy minket mikor fognak meglátogatni, vagy felvenni velünk a kapcsolatot. (ugyanakkor szerintem ez is egy fejlettségi küszöb miatt nem történt még meg, egyszerűen nem vagyunk elég "okosak" ahhoz, hogy bármit is akarjanak tőlünk az idegenek)
Milyen "fajokra" gondolsz?
Baktériumokat, férgeket, de magasabb fejlettségű állatokat is csak akkor, ha odmegyünk.
Kétlem hogy az említettek a távolból életjelet tudnának adni.
addig jó, míg nem találunk...
hitler antiszemitizmusa semmi lesz ahhoz képest, ami akkortól lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!