Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit csinaljak hogy elraboljana...

Mit csinaljak hogy elraboljanak az űrlények?

Figyelt kérdés
Azt szeretném hogy raboljanak el az űrlények,szeretném hogy vizsgalatokat vegezzenek rajtam,mit csinaljak

2017. jan. 22. 20:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
62%
Rajzolj gabonakört és várd az űrhajót. Náluk ez olyan, mint hajótörötteknél az SOS jelzés. Felvisznek az űrhajóra és anális kísérleteket hajtanak végre rajtad 1-2 űrlény majd meg is erőszakolni. De gondolom nálad ez nem probléma. :D
2017. jan. 23. 09:12
 22/33 SpilerHUN ***** válasza:
22%

Kérdező, ne akard h elraboljanak.Ha a gujmánok rabolnak el, akkor ott lesz szondáztatás, ha a reptiliánok akár élve fel is boncolnak, ha a poloskoidok akkor szondákat tesznek beléd és még sorolhatnám a többi fajt is!!!!

sokan nem élik túl az elrablásokat vagy lelki sérültek lesznek ne akarj magadnak bajt!

Velő is megmondta h legyen eszed, ne legyél már ilyen, az elrablás nem játék!!!!!!

Szenthelyi Árpádot is elrabolták most vmi űrbörtönben van, hidd el nem jó helyek azok!!!

Spíler voltam! :D :D :D :D

2017. jan. 23. 10:06
 23/33 anonim ***** válasza:
XD keverj, marihuanat, lsd-t, gombát, ès tutira összejön. XD
2017. jan. 23. 11:35
 24/33 A kérdező kommentje:
23mas mar probaltam xd
2017. jan. 23. 17:27
 25/33 anonim ***** válasza:
#vagyok azért vagy fura mert HA elis rabolnának az űrlények mért akarod hogy kísérleteket végezzenek rajtad?
2017. jan. 23. 20:14
 26/33 anonim ***** válasza:
Bocs #2
2017. jan. 23. 20:14
 27/33 anonim válasza:
Szereltess egy parabola antennás kommunikációs eszközt a seggedbe, akkor eljönnek érted.
2017. jan. 25. 17:56
 28/33 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, űrlény vagyok.

Miért kéne elrabolnom téged, azaz miből gondolod, hogy a te vizsgálgatásod eredménye szükséges a számomra, és nem végeztem már elég vizsgálatot másokon ahhoz, hogy statisztikai és egyéb szempontok szerint elegendő = tényszerű adatokkal rendelkezzek?

Mitől volnál szükséges vizsgálati alany?

De lehetne emberes példa, ember vagyok, hangyákat vizsgálok/vizsgáltam, mitől volna az egyik hangya idén figyelemreméltóbb, mint pl. az eddigi(ek)?

Viszont szerintem emberek végezte kutatásokra biztos jelentkezhetsz valahol... ;)

2017. jan. 26. 07:16
 29/33 How Arrow ***** válasza:
Azonnal mutasd meg magad egy orvosnak.
2017. jan. 26. 08:19
 30/33 anonim ***** válasza:

Még mindig elakarod magad rabóltatni ?

Semmiből nem tanúlsz ? Miért akarod ezt ,mit akarsz tőlük?

Csak ártanának neked, rosz az eltérítettek élete !

2017. jan. 26. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!