Mit csinaljak hogy elraboljanak az űrlények?
Kérdező, ne akard h elraboljanak.Ha a gujmánok rabolnak el, akkor ott lesz szondáztatás, ha a reptiliánok akár élve fel is boncolnak, ha a poloskoidok akkor szondákat tesznek beléd és még sorolhatnám a többi fajt is!!!!
sokan nem élik túl az elrablásokat vagy lelki sérültek lesznek ne akarj magadnak bajt!
Velő is megmondta h legyen eszed, ne legyél már ilyen, az elrablás nem játék!!!!!!
Szenthelyi Árpádot is elrabolták most vmi űrbörtönben van, hidd el nem jó helyek azok!!!
Spíler voltam! :D :D :D :D
Tegyük fel, űrlény vagyok.
Miért kéne elrabolnom téged, azaz miből gondolod, hogy a te vizsgálgatásod eredménye szükséges a számomra, és nem végeztem már elég vizsgálatot másokon ahhoz, hogy statisztikai és egyéb szempontok szerint elegendő = tényszerű adatokkal rendelkezzek?
Mitől volnál szükséges vizsgálati alany?
De lehetne emberes példa, ember vagyok, hangyákat vizsgálok/vizsgáltam, mitől volna az egyik hangya idén figyelemreméltóbb, mint pl. az eddigi(ek)?
Viszont szerintem emberek végezte kutatásokra biztos jelentkezhetsz valahol... ;)
Még mindig elakarod magad rabóltatni ?
Semmiből nem tanúlsz ? Miért akarod ezt ,mit akarsz tőlük?
Csak ártanának neked, rosz az eltérítettek élete !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!