A Chilei haditengerészet elismerte az UFÓ-k létezését?
Idők kérdése volt, hogy egy ország hadserege mikor ismeri be az emberiség előtt, hogy tudomások van idegen űrhajók itt létéről. Most a cseh akadémia után a chilei haditengerészet is beállt a sorba és megtették a nemzetközi hírű bejelentést vagyis, hogy az UFÓ-k léteznek !
Konkrétan, léteznek olyan űreszközök, melyet ember nem hozhatott létre és itt repkednek. A földönkívüliek létét elismerte a chilei hadsereg. Az lenne a szép, ha az USA is ezt tenné, de mint tudjuk úk hasznonálvezői a teknológiájuknak, így nem fognak beszélni, hanem hazudnak és ködösítenek tovább [link]
Mit gondolsz az esetről?
Azt mondja a cikk végén: "forrás - frissvilag.com"
Azt mondja a HVG: átverős oldalak:
"Hogy minél kevesebben, minél kevesebbszer dőljenek be az ilyen átveréseknek, máris mutatjuk az ilyen oldalak listáját.
[....]
Friss világ – frissvilag.com"
Az oldalt elég csak megnyitni és ömlik bele a sok clickbait hülyeség.
Hát szerintem meg a HVG nem hiteles forrás. Több olyan oldalt is beállított nem hitelesnek ami nyílvánvalóan sz : tudnodkell, origo. A konkurencia sem az neki. Nemrég megjelent egy tanulmány a hvg-n mely szerint egy átlagos magyar háztartásnak 10 milla megtakarítása van, akkor ez is igaz szerinted?
Szerintem a hvg nem igaz, de egy perces kereséssel ezt találtam , amit te is olvashattál volna, ha nem trollok lennétek
a-chilei-haditengereszet-feloldotta-a-titkositast-egy-altaluk-keszitett-ufo-felvetelrol
2-es: A HVG a vilagban jelenleg uralkodo rendszer urainak egyik szocsove a sokezer kozul..
UFO-k vannak, minden azonositatlan repulo targy UFO. Ennyi.. Miert olyan nehez elhinni, hogy nem vagyunk egyedul az univerzumban?? Talan mert nem eleg nagy?!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!