Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Furcsa fényt észleltem! UFO...

Furcsa fényt észleltem! UFO volt? UFOhívőktől kérek válaszokat!

Figyelt kérdés
Ufóhívő vagyok, de a lightosabb fajta (még nem láttam UFO-t) azonban éjszaka az ablakomon keresztü láttam egy élénkzöld fényt keresztülhúzni az égbolton. Jóval nagyobb volt mint egy csillag, az egész kb 3 mp-ig tartott, aztán kiment a látóteremből. Mi lehetett? Laikusok kíméljetek!

#ezotéria #UFO #fény #1. típusú találkozás
2017. jan. 3. 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Pl tuzijatek vagy meteor vagy mûhold vagy repulo/helikopter
2017. jan. 3. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
újévi reptoid találkozó
2017. jan. 3. 21:43
 3/17 How Arrow ***** válasza:
37%

Kik a laikusok? Kaptál már leckét a laikusoktol?

Cáfold meg meg az összes laikus ufóista hogy nem egy béka ugrott el az ablakod előtt ami foszforeszkált!

2017. jan. 4. 03:02
 4/17 anonim ***** válasza:

Pfuu ez a zöld kis fény biztos ufó volt csak az lehetett... vagy nem.

De ugyebár egyrészt könnyebb azonnal ráfogni hogy ufó minthogy kutasd hogy mi volt valojaban.

Másreszt erdekesebb is.

Jaaaj nem mondom magam ebben a temaban szkeptikusnak mert szerintem is kell hogy legyenek űrlények es lehet hogy ittvannak es figyelnek vagy bele is avatkoznak a dolgainkba DE az egyszer biztos hogy NEM olyan formaban amiben te is meglathatnad őket.

Amúgy kerdesedre valaszolva tenyleg UFO-t lattal az UFO rovidites jelentese azonositatlan repülő dolog.

(Unidentified Flying Object)

2017. jan. 4. 07:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Honnan az az elkèpzelès, hogy más bolygón èlő velünk egy, vagy magasabb szellemi szintű lènyek, máshogy nèznènek ki mint mi? Meglehet, ugyanannak a szerves anyagnak, a különböző evolúciós fázisai. A következő èrdekessèg, ha az ufós beavatkozás elmèletet hanyagoljuk, akkor az emberi lètforma hogy volt kèpes egy pontnál tovább ès gyorsabban fejlődni, mint a többi? Lásd állatvilág. Mivan ha mindenhol ezek a feltètelek èrvènyesülnek az èlet kialakulásánál, mint nálunk? Mert a bolygóknak èvmilliós ciklusai vannak, egyszer megvannak az èlet feltètelei, egyszer nem. Pèldául a mi bolygónkon lèvő inteligens faj, vagyis mi, nem valószínű, hogy fennmarad addig, amíg a naprendszerünk más bolygóin az èlet feltètelei megvalósulnak
2017. jan. 4. 09:15
 6/17 A kérdező kommentje:
Sokatoknak igaza van, valószínű nem egy földönkívüli civilizáció űrhajóját láttam, (legésszerűbb elképzelés szerint egy közelben elszálló meteort, amit tőbben is észleltek) de azért igazságtalanság, hogy Justin Bieber láthat UFO-t, én meg nem.
2017. jan. 4. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
ufó
2017. jan. 4. 17:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Gömbvillám is lehetett, bár Mo-on elég ritka. Meteor valószínűbb. Persze ifi ufó se kizárt.
2017. jan. 4. 19:15
 9/17 anonim ***** válasza:
De jobban is leírhattad volna . Ég tiszta volt ? csillagok voltak? felhő volt? nem lehetett egy zöld lézer pontja? csíkot csóvát nem láttál?
2017. jan. 4. 19:45
 10/17 Tislerics Máté ***** válasza:
A leírásod alapján számomra meteor a legesélyesebb... Az élénkzöld és a 3 mp miatt mondom. Mindkettő nagyon is jellemző meteorra.
2017. jan. 5. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!