Ha Las Vegasba mennetek, akkor elmennetek az 51-es körzetbe?

De! Tudom, fáj hallani, de csak mert a neten van, meg meglobogtatják az amerikai zászlót, meg felvillantják a Nasa logót, még lehet egy elszínészkedett valami. A holdraszállás megcáfolásáról is van fenn dokumentumfilm, amiben állítólagos asztronauták vallották, hogy ők is benne voltak a holdraszállás-kamuban. Ha kicsit rászánod az időt, és rájuk keresel, kiderül, hogy mind kitalált ember, nincs olyan, az egyetlen, amit kidob róluk a google, az az a dokufilm... és tömegével vannak az ilyenek. Ezeket azért csinálják, mert az emberek szeretik az ilyen témákat és jól el lehet adni nekik ezt.
Csak mert egy jól összerakott dokufilm a neten, még nem megbízható forrás. Legyél kritikusabb és ne higgy el mindent.

Mégis elhitted ezt a kérdést :)

Lehet elnéznék, de azt tudni kell, hogy a telephelyet se tudod megközelíteni(tehát nem tudsz elmenni a kerítésig aztán leselkedni), mivel már kilométerekkel előtte le van zárva az út.
Onnan meg nem látni semmit.
Max távcsővel tudsz ránézni.

Válaszoltam rá. Mi van elhinnivaló benne? Az volt a kérdés, hogy elmennénk-e az 51-es körzetbe. Én azt írtam, lehetetlen.
Szabadidőmben összeesküvés-elméletekkel foglalkozom, de ez nem azt jelenti, hogy minden netes szemetet bekajálok, ésszel érdemes csinálni, kritikusan. Csak erre akarom a kérdezőt is rávezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!