Régen tényleg istenek jöttek a földre miért kellet imadni öket?
A görögöknél az egyik isten sárból megformázta az embert, és arra szánta, hogy az Olümpusz isteneinek templomot építsen és ajándékokat vigyenek nekik.
Remélem segítettem. :-)
Az előző kettő hozzászóló meglátása mentén egy apróság: elgondolkodtató, hogy KONTINENSNYI távolságra levő ókori kultúrák népei állítanak megdöbbentően hasonlót, amikor égből érkezett lényekről őrzik a hagyományt...
A görög mitológia pl tele van génmanipulációval - ez ma újra létezik, tehát... :)
Azért a szkeptikus materialistáktól megkérdezném, vajon miért hisznek a dinók (egykori) létezésében...? :)
Azért hisztek vajon, mert azok csontjait (vagy amely csontok annak látszanak), hivatalos ténynek fogadták el, de pl a több méteres humanoidok csontvázait máig rejtegetik? :)
Ha hisztek, materialisták, a dinók egykori létében, akkor innen egy ugrás hinnetek az általatok oly nagyon szapult reptoidokban, akik szintén hüllők. Tessék utána nézni a latin eredetű szó jelentésének, rendszertani kifejezés: hüllőt jelent. Akár a dinoszauruszok.
.
Más kérdés, hogy én se hitetlen nem vagyok, se hívő, semmi kapcsán. Hanem vizsgálódom.
Ha léteztek dinók, és ha egyszer van génsebészet (még ha a mi jelenlegi emberiségünk csak kezdetleges fokon bírja is a génsebészetet), akkor van/volt reptoid is, hasonló eséllyel.
Vagy egyik se volt. De az ESÉLY a létezésükre igen HASONLÓ(an alacsony, vagy magas). Az akadémikusok rendszeresen ellent mondanak saját maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!