Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek U. F. O-kban/földön...

Ti hisztek U. F. O-kban/földönkívüliekben?

Figyelt kérdés

2016. nov. 10. 15:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%
Én is hiszek. Az más dolog, látogatnak e minket. Nem tudni, de az biztos, hogy a kormányok töménytelen mennyiségben hazudoznak ami elég érthetetlen lenne, ha csak nincs mit titkolni előlünk.
2016. nov. 11. 11:49
 12/36 How Arrow ***** válasza:
0%

A spiritizmusnak az egyik radikális ága az ufó hit mindig is létezett ez a vallás, csak az ördög is halad a korral.

Illuziók és látomások sora az egéssz és a tudatlan emberek tátott szájjal hisznek ezekben az ördögi illuziókban.

Sátán- nem létezik neki tér és idő

UFO - nem létezik neki tér és idő

Sátán - sötétség atyja

UFO- 99% sötétségben lévő illuziók

Sátán- alakváltás

UFO- alakváltás

Sátán- sátáni megszálottság

UFO- elrablások eggyütt töltött idő

Sátán- megszálottság utáni hatások

UFO- elrablás utáni hatások ugyanaz.

Sátán- antikrisztusi jelek imitt amott

UFO- illuziók imitt- amott

Sátán- csodákat hoz le az égböl

UFO- azonositatlan megmagyarázhatatlan.

Jel 13:13 És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.

Manapság sokan mondják hogy az Ufóktol származik az élet ők telepitették be a földet- vagyis teremtőnk(mint krisztus-vagyis antikrisztus)

Máté 24:26 Azért ha azt mondják majd nektek: Íme a pusztában van; ne menjetek ki. Íme a belső szobákban; ne higgyétek.

Az ufóhivők fő mondatja- ITT VALAMI NEM STIMMEL!

Azt hogy a világürbe mik vannak azt senki se tudja megmondani egy pici pontbol egy képernyőn elméleteket meg pihent kigondolásokat lehet gyártani.

2016. nov. 11. 19:53
 13/36 anonim ***** válasza:
74%

A világegyetemben a jelenlegi ismereteink szerint legalább 800 milliárd galaxis található.A legtöbb galaxisban sokszáz milliárd csillag van. Sok csillaghoz pedig valószínűleg bolygók is tartozhatnak. Ha pedig az arányokat vesszük figyelembe, valószínű, hogy rengeteg Földhöz hasonlító bolygó létezhet még (párat ezekből már fel is fedeztek). Viszont olyan bolygón is kifejlődhetett az élet, ami az emberek számára ellenséges környezet lenne.

Az univerzummal kapcsolatos általános ismereteink jelenleg eléggé sekélyesek. Az pedig enyhén szólva is nevetséges és ostoba feltételezés, hogy az univerzum nagyságát, és a hiányos ismereteinket figyelembe véve kijelentsük, hogy egyedül a mi galaxisunkban, a mi naprendszerünkben, azon belül a mi bolygónkon létezik értelmes élet egyedül az egész világmindenségben, azaz mi magunk. Itt nem hitről van szó, hanem a számok arányáról.

Az hogy kapcsolatba léptek már velünk, az már egy másik kérdés. Egy hétköznapi ember az ilyen kérdésekre amúgysem kaphat hivatalos választ, amíg a világot irányító elit döntheti el hogy mi hivatalos és mi nem.

2016. nov. 12. 12:28
 14/36 anonim válasza:
53%
Ez a "legalább 800 milliárd galaxis található" azért reméltem tudod hogy ez kicsit humorosan hangzik. Egy becslésre hogy milyen sok lehet (húúúdesok) azért durva kijelenteni egy konkrétan számot. Szerintem 3457,2 millió van! :D A 800 milliárdot is biztos úgy állapították meg hogy számolták egyesével 264 millárdig, aztán abból kiszámolták hogy még annyival több lehet, akkor legyen.. 800 milliárd :D Vicc..
2016. nov. 12. 18:09
 15/36 anonim ***** válasza:

14. Százmilliárdokban mérhető a MEGFIGYELHETŐ galaxisok száma - ez tény.

És fogalmunk nincs, hogy a megfigyelhető térrész kb. 13 milliárd fényév sugarú gömb, mekkora része az Univerzumnak.

2016. nov. 12. 18:30
 16/36 anonim válasza:
75%

Pontosan erről beszélek. Tehát ne felejtsünk el egy nagyon fontos tényt:

Szintén BIZONYÍTOTT tény, hogy halvány lila FOGALMUNK sincs hogy mekkora az univerzum. Ez egy cáfolhatatlan tény. Így ebből adódóan az is, hogy merő sületlenség konkrét számokkal dobálózni, hogy miből mennyi van.

2016. nov. 12. 18:42
 17/36 anonim ***** válasza:

16. Az tény, hogy százmilliárdokban mérhető a látható galaxisok száma. Ezekben átlagosan százmilliárdnyi a csillagok száma. Tehát valahányszor 100 000 000 000 x 100 000 000 000 db csillag. Ez marha sok.

Én szkeptikus vagyok egyébként, de úgy vélem van valahol földönkívüli élet. De hogy ide jöhetnek - e, az már millió kérdést vet fel.

Ha az derülne ki - nem tud kiderülni, mert ennyi csillagot nem tudunk végigjárni - hogy egyedül vagyunk, az még nagyobb rejtély lenne.

Akkor miért létezik az univerzum?

2016. nov. 12. 19:06
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Eljön majd az idő sok sok 100 év múlva, mikor azon röhögnek majd az utódaink, hogy a 2000-es években még hogy hittük már, hogy nincsenek is idegenek, dehogy látogatják a naprendszerünket, hahaha hogy lehettünk ilyen primitívek. Persze, mondják majd azt is, hogy voltak azért felvilágosultabb őseik akik tudtak olvasni a sorok között. És majd példának hozzák a gyakorikerdesek.hu archívumokat. Hogy fognak derülni majd a szkeptikusokon :DDDDD
2016. nov. 12. 19:42
 19/36 anonim válasza:

Kedves utolsó, az utolsó előttinek valóban igaza van. Az U.F.O.-k létezése nem hit kérdése, ugyanis a betűszó szó szerint azt jelenti, hogy azonosítatlan repülő tárgy (Unidentified Flying Object), ilyet pedig bárki láthat.

Én csak olyanról hallottam, hogy földönkívüli baktériumok nyomait találták meg, lehet hogy az előtted lévő ember is erre gondolt. Erről találtam egy cikket ami lehet hogy érdekel.

: [link]

2016. nov. 12. 19:50
 20/36 anonim válasza:
Bocsánat, az első oldalon lévő utolsónak írtam, szóval a 10-es hozzászólónak.
2016. nov. 12. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!