Egy intergallaktikus űrjármű megbénította az autópálya Kínában? Mit tudsz az esetről?
"intergallaktikus űrjármű" :-DDD
Miféle intergalaktikus űrjárműről beszélsz? Csak a Repülő Spagettiszörny járt arra!
Maradjunk annyiban, hogy egy (eddig még) azonosítatlan repülő tárgy (UFO) volt.
Majd ha " intergallaktikus űrjármű"-ként azonosították, akkor nevezd annak.
Nem az intergalLaktikus jármű bénította meg a közlekedést!
A sok bámész bénította meg, akik fényképezték/videózták az általuk űrjárműnek tartott valamit.
Kár, hogy gyéren lakott ország Kína, így csak egyedül az autópály adott szakaszáról láthatták az idegenek járművét!
Ejha és tyűha, hát ezt nem gondoltam volna ,hogy a földönkívüliek már a sztrádán közlekedőket is abajgatják :O Vajon mit akarhattak? Megnézték, minden autósnak van-e autópálya-matricája?
És melyik faj volt? Reptoidok, lumbulábiak, apacukafundalukák? Szkeptikuska vagyok mit lépjek?
Aha, és mi bizonyítja, hogy űrjármű volt?
Honnét veszed, hogy "társ-emberek" utaztak benne?
Mi a biztosíték rá, hogy hiteles az újságcikk, nem egy paranormál.hu szintű bulvár?
Tudod, amikor valaki állít valamit, akkor jobb esetben azt bizonyítani is tudja, nem a másik ötszázcsiliárd embertől várja el, hogy bizonyítsák az ellenkezőjét. Bizonyítsd hogy nem tartozol nekem egymillió forinttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!