Tudtátok, hogy a kép, amelyen Hitler kezet fog egy földönkívülivel, valójában csak egy hoax?
Nem lep meg, Adamski felvételeiről is kiderült hogy a "vénuszi űrhajó" egy makett hamisítvány volt.
Ufóhívőcskék mit léptek? :P
Gyermeteg szkeptikus logika. Bár én nem vagyok se hívő, se szkeptikus hívő.
Kiderült, hogy kamu a fotó, melyen a magyar miniszterelnök kezet fogott a vanuatui miniszterelnökkel. "Ebből következően" sosem fogott kezet a horvát, vagy a francia, vagy az angol miniszterelnökkel. :DDD
A kamu fotókat lejáratás és titkolózás okán azok készíttetik és terjesztik, akiknek érdeke, hogy (egyelőre) ne derüljön fény az ufók és az idegen humanoidok létezésére.
Egyébként engem érdekelne, a kedves kérdező melyik kamu fotót készítette, vagy melyikhez járult hozzá, vagy csak szimplán ő maga egy földönkívüli. ;)
Jaj ti szkeptikusok, akkor sem veszitek észre az egyértelmű bizonyítékot, ha az orrotok előtt van! Nézzétek meg például jobban a Honfoglalás című festményt!
Persze, hogy fake a kép, hisz Hitlernek nem is kellett volna kezet fognia idegenekkel, hiszen maga is az volt. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!