Mi a véleményetek az 1977-ben történt "űrlény" üzeneteiről a brit TV-kben?
"...a spokesman for Southern Television confirmed that "A hoaxer jammed our transmitter in the wilds of North Hampshire by taking another transmitter very close to it."[2] However, like the Max Headroom broadcast signal intrusion a decade later, the identity of the intruder was never confirmed."
Én ezt a verziót hallottam:
"-A jövőböl jeletkezünk. Ha ezt hallják, sikerült a kísérletünk. További szép napot." Vagy valami ilyesmi. Ennyire emlékszem :D
Asthar Sheran a Galaktikus Federáció csillagközi flottájának kapitánya szólt. [link] Onnan volt biztos, hogy nem valami gyerekek voltak, mert egyöntetű beszámolók szerint nem lehetett a TV-t kikapcsolni az üzenet alatt. [link] TV-t kikapcsolni mindenki tudna, de akkor nem lehetett, hogy hallják az emberek a plejádok üzenetét, ez egyértelmű földönkívüli teknológia jele
Sajnos Asthar Sheran flottáját a reptoidek szétverték nemrégiben, így rá nem számíthat az emberiség
megnéztem, méggegyszer
nem állítanám, hogy igaz, de azt sem hogy hamis, olyan furcsa, a szöveg az egyértelműen tanító jellegű, ennyi melót beleölni ebbe majd utána nem megmutatni magad, hogy te voltál..Ennyiből ezek a pápa szavai is lehetnének, azt szerintem könnyebben elhinnék
engem csak az idegesít, hogy mi oka lenne valakinek erre, vagy csak simán szórakozni akar, és jót röhögött otthon? De ahhoz meg túlságosan okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!