Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek az 1977-ben...

Mi a véleményetek az 1977-ben történt "űrlény" üzeneteiről a brit TV-kben?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam (már nem tudom hol, de biztos vagyok benne hogy nem a blikk vagy a hir24 volt, és egy Youtube videót is láttam róla)) hogy 1977-ben 8 percig megszakadt a televíziós adás Nagy-Britanniában és 8 millió ember egy állítólagos galaktikus parancsnok hangját hallotta amint békességre próbálja téríteni az emberiséget... mennyi hihető ebből? És miért csak Nagy-Britanniában?
2016. aug. 11. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

[link]

"...a spokesman for Southern Television confirmed that "A hoaxer jammed our transmitter in the wilds of North Hampshire by taking another transmitter very close to it."[2] However, like the Max Headroom broadcast signal intrusion a decade later, the identity of the intruder was never confirmed."

2016. aug. 11. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy hoax, amikor már először láttam is több sebből vérzett (age of aquarius) majd egy galaktikus hadvezér biztos ezotériázna...
2016. aug. 11. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezt a verziót hallottam:

"-A jövőböl jeletkezünk. Ha ezt hallják, sikerült a kísérletünk. További szép napot." Vagy valami ilyesmi. Ennyire emlékszem :D

2016. aug. 12. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
19%

Asthar Sheran a Galaktikus Federáció csillagközi flottájának kapitánya szólt. [link] Onnan volt biztos, hogy nem valami gyerekek voltak, mert egyöntetű beszámolók szerint nem lehetett a TV-t kikapcsolni az üzenet alatt. [link] TV-t kikapcsolni mindenki tudna, de akkor nem lehetett, hogy hallják az emberek a plejádok üzenetét, ez egyértelmű földönkívüli teknológia jele

Sajnos Asthar Sheran flottáját a reptoidek szétverték nemrégiben, így rá nem számíthat az emberiség

2016. aug. 12. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:

megnéztem, méggegyszer

nem állítanám, hogy igaz, de azt sem hogy hamis, olyan furcsa, a szöveg az egyértelműen tanító jellegű, ennyi melót beleölni ebbe majd utána nem megmutatni magad, hogy te voltál..Ennyiből ezek a pápa szavai is lehetnének, azt szerintem könnyebben elhinnék

engem csak az idegesít, hogy mi oka lenne valakinek erre, vagy csak simán szórakozni akar, és jót röhögött otthon? De ahhoz meg túlságosan okos

2016. aug. 26. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!