Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg létezhet a Fekete...

Tényleg létezhet a Fekete Lovag műhold?

Figyelt kérdés

2016. aug. 4. 00:46
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg létezhet. De valoszinü nem létezik.
2016. aug. 4. 13:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom,a 60-as években hivatalosan is elismerték
2016. aug. 4. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Rosszul tudod.
2016. aug. 4. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Biztosan létezik. A vita csak abban áll csak, hogy pontosan mi is az, milyen eredetű és mi a funkciója.
2016. aug. 6. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Biztosan létezik és hivatalos álláspont szerint űrszemét. Ufóhívő szempontból természetesen egy ősrégi kémműhold ami megfigyel minket, mert ufóhívő szempontból más lehetőség elképzelhetetlen.
2016. aug. 8. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Létezhet, és a fekete lyukból pottyant ki. A felesége a Fekete Lóvagina.
2016. aug. 9. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, mi a csodáért tartana valaki Föd körüli pályán egy műholdat, ami ekkora időintervallumban nem is olyan egyszerű probléma, minthogy egy sokkal stabilabb objektumot használna erre, nevezetesen a Holdat? Egy ilyen feltételezett technológia mellett nem lehet az a kis távolsági eltérés probléma a kémkedésre. Úgyhogy ha valaha valaki tényleg odarakta és tényleg valami technikai cucc, én a kémkedést a legutolsó helyre tenném, mint tippet funkciójára. Annyi mindent csinálhat egy mesterséges hold, ami fontosabb és az elhelyezkedésre érzékeny. Pl. fegyver, üzemanyagtöltő állomás, elavult adatrelé, sérült járművek vészparkolója, Földet fenyegető aszteroidák figyelője, stb. Miért éppen a kémkedés jut eszébe mindenről az embereknek? A mi műholdjaink zöme alapfunkcióban nem kémcucc. Persze az is fontos terület, eleinte ez is volt a fő funkció, de ma már egy kémhold csak egy a sok sok egyéb funkciójú hold között. Miért tételeznénk fel, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció esetén más volna az arány.
2016. aug. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!