Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akik úgy gondolják, hogy...

Akik úgy gondolják, hogy nincsenek földönkívüliek, nem nagy hozzá az Univerzum, hogy egyedül legyünk benne?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok, csak kíváncsi vagyok hogy gondolkodnak azok, akik szentül meg vannak győződve róla, hogy csak mi vagyunk.

Az Univerzum hatalmas és egyszerűen képtelen vagyok elképzelni azt, hogy csak ezen az egyetlenegy bolygón lenne élet

2016. júl. 5. 07:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

bocsánatot szeretnék kérni a helyes irásom hiányosságai miatt mert akadnak olyanok akik igy képtelenek el olvasni azt amit irtam és csak ezt tudják kritizálni.

vedelmemre szolgáljon hogy ez csak azért van meg diszlexiás és driszgráfiás is vagyok igy ez számomra nem egy egyszerü feladat.

remélem meg tudtok bocsátani.

2016. júl. 28. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!