Akik úgy gondolják, hogy nincsenek földönkívüliek, nem nagy hozzá az Univerzum, hogy egyedül legyünk benne?
Nem provokálni akarok, csak kíváncsi vagyok hogy gondolkodnak azok, akik szentül meg vannak győződve róla, hogy csak mi vagyunk.
Az Univerzum hatalmas és egyszerűen képtelen vagyok elképzelni azt, hogy csak ezen az egyetlenegy bolygón lenne élet
Arról is szentül meg vannak győződve az emberek hogy csak ennyi a fizika amit mi ismerünk, holott lehet töredékét tudjuk csak.
Másik meggyőződés hogy egy létforma csakis fizikai, testi valóban létezhet, mi van ha egy bolygó méretű entitás is valahol nagyon messze lehet létforma, vagy részecske formában létezik is szintén intelligens, képzeljük el mint egy neuronhálót.
Ez is lehetséges, nem csak mint a csillagkapuban hogy minden bolygó ugyanolyan, illetve érdekes hogy mindenhol értik az angol nyelvet :)
Utolsó mint mondod is, értelmes civilizáció.
Amelyik értelmes civilizáció, az nem teszi tönkre az otthonát.
Más fajok lehet hogy még okosabbak is és populáció szerte, ezért nincs is gondjuk.
"Amelyik értelmes civilizáció, az nem teszi tönkre az otthonát."
Ha körülnézel, mit látsz? Az állatvilágban talán a tejsavbaktérium az egyetlen, ami tönkreteszi saját élőhelyét. Ezzel szemben az "értelmes" ember teljes erőbedobással ezen munkálkodik.
mijen érdekes hogy nem az ufo hivökhöz lett feltéve a kérdés és csak ök válaszolnak.
hétköznapi ember nem feltétlenül tud ojan dolgokrol amit titokban csinálnak az adófizetők pénzéböl.
nam azért nem árul ják el mert akkor pánik törne ki hanem mert az emberek rályönnének hogy ezek az emberek
mi mindent titkoltak el és emiatt elöfordulhat hogy bitófára kerülnének.
jézus pédabeszédek: meg ismeritek az igazságot,és az igazság felszabadít.
egy ösi eposzban a mahabharatában azt találjuk hogy minden bolygó lakott még a nap is.(nem feltétlen materializált fizikai testel rendelkezö identitások).
vizsont ojat is találunk hogy a föld belsejében élnek ...(sajnos nem emlékszem a nevükre) a mennyei kígyók,oda soha nem süt le a nap mégis mindent a fény ragyog be.
eszerint a földön mégis vannak földönkivüliek.
hogyha hamarabb voltad dinoszauruszok és joval több ideig éltek a földön mint eddig az emberek akkor nekik is volt idejük kifelylődni egy inteligens hüllö humanoid fajjá.
érdekes dolgok ezek.
a lezuhant csészealjak és különbözö technologiák segitségével valoszinü hogy az emberek nem csak a holdig jutottak,vagy akár nem csak eddig a dimenzioig.
ez még várat magára de már nem sokáig.
ha a kérdésre válaszolnék akkor valahogy ugy hangzana a nem hivö számbol hogy: ha lennének már le igáztak volna minket.
ha lennének ide se jönnének.
ha lennének már rég kihaltak volna mert a fény sebesség nagyon gyors de ugy is csak évekig tartana mire ide érnének.
vagy a másik aduász:a bibliában irva vagyon hogy isten teremtette az embert az önarcképére. vagyis az idegenek teste nem az isten önarcképére lettek teremtve( kivéve ha az idegen faj egyede nagyon hasonlitana az emberére.)
a magyarok amugy sokkal nyitottabba a többi népnél igy talán egész sok embert találnánk aki meg van gyözödve az idegenek létezéséröl.
ezzel énis igy vagyok föleg hogy én már találkoztam idegenekkel.ezt már sok hejre leirtam itt a gyakori kérdéseken
"én már találkoztam idegenekkel.ezt már sok hejre leirtam itt a gyakori kérdéseken"
Hát persze. Idelyöttek erre a hejre és ojan jól megtanítottak hejesírni, hogy az csoda.
Haver, milyen cuccot szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!