Az UFO-k, hogy nézhetnek ki?
Figyelt kérdés
Úgy ahogyan beállítják őket, hogy fehérek és nagy fekete szemekkel rendelkeznek? Vagy olyanok, mint az emberek?2016. jún. 23. 13:20
1/9 anonim válasza:
Az UFO-k kinézhetnek bárhogy. A lényeg csak az, hogy repüljenek és ne tudd őket beazonosítani.
2/9 anonim válasza:
UFO Unknow Flying Obijekt Azonosítatlan repülő tárgy szóval egy idegen repüő .
Nem hiszem ,hogy űrrepülő akkor sokkal nagyobbak lennének szerintem van egy-két nagy űrhajó amivel jötek és azokon van pár kicsi repülő ,olyanokat találhattal Rosswell-ben is .
Maguk az idegenek ismereklenek ,de mondtam nézt meg a neten a Rosswell-ieket valami olyanok lehetnek .
3/9 anonim válasza:
Nem tárty obiektum elrontottam bocsi !
4/9 anonim válasza:
Olyanok, mint a tányér és a csészealja. A csészét nyugodtan rá lehet tenni, hogy ne boruljon ki.
5/9 anonim válasza:
Ha letezik a Foldon kivul intelligens elet csak nagyon kicsi ra az eselye hogy emberszeru legyen. A koztudatban elterjedt fajtak tobbsege egyszeru fikcio, amit figyelemhianyos emberek talaltak ki.
6/9 anonim válasza:
Az ufonauták úgy néznek ki, hogy az UFO ablakából nem befelé bámulnak.
Az, hogy emberhez hasonlóak, csak az emberi nagyzási mánia okozta képzelet.
7/9 404 - válasza:
Mindegyik idegen fajnak megvan a maga jelegzetessége, viszont legtöbbjüket humanoidszrűnek kell elképzelni, mert az evolúciós ranglétrán azok jutnak tovább, akiknek megvan hozzá a testi adósságai az intelligencia mellett.
8/9 anonim válasza:
az UFO még mindig azonosítatlan repülő tárgyat jelent cicabogár... előbb informálódj és csak aztán mélyedj el az internet pöcegödrében hogy olyan beteg elfajzott állattá válj mint ééééééééééééééééénnnnnnn :DDDD kecifejek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!