Az angyalok, hogy nézhetnek ki, ha látnánk őket?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 19:44
1/7 anonim válasza:
Én az ilyen hangulatú képekben látom őket:
2/7 anonim válasza:
Ö... asszem olyanok, mint egy ember csak szárnyuk van. Most, hogy belegondolok még egyszer sem hallottam női angyalról, vajon minek? Nem is értem miért használjunk leggyakrabban lányokra ezt a kifejezést, ha nincsenek is női angyalok, legalábbis én egyetlen feljegyzésről sem hallottam.
4/7 anonim válasza:
Így van. Tehát én csak jobban tudom :P
5/7 anonim válasza:
Én fehérnek képzelem el.Szőke haj,világos bőr.Egy 4év körüli kisfiú testben.Hófehér ruha.Lehet azért mert az angyal a "jó" a gyerekek még ártatlanok,a fehér meg olyan tiszta.Valahogy így néznének ki.
6/7 anonim válasza:
Az aki tud tisztan latni es megnyitni a 3.szemet, pont ugy latja az angyalokat is ahogy neki a legelfogadottabb. Valaki almaiban talalkozik veluk, valaki fenykoroknek, valaki csak jeleket kap mint mondjuk egy tollpihe. De megjelenhetnek elptted ugyis ahogy a nagykonyvben leirtak: meltosagteljes szarnyas lenykent. Azt olvastam a szarnyak is csak azert elterjedtek hogy van nekik, mert mikor regen megjelentek az embernek hatalmas energiaburok vette oket korul ami szarnyakra hasonlitott, az ember meg szarnyaknak gondolta. En fenynyalaboknak erzekelem az angyalokat, de inkabb erzem a jelenletuket mintsem latnam. Nemely ember nem lathatja a lathatatlan vilag lenyeit mert egy lelki blokk talan ezt meggatolja. De hiszek benne hogy orangyala mindenkinek van. Nehez helyzeteimben kerem a segitseguket, es sosem volt meg olyan hogy ne kaptam volna meg.
7/7 anonim válasza:
Az angyalok (Szeráfok) antropomorf, azaz emberi kinézetű lények, viszont nemtelenek, azaz nem rendelkeznek elsődleges nemi jelleggel, ezáltal ugye értelem szerűen a szaporodásra is képtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!