Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO hivők, szerintetek miért...

UFO hivők, szerintetek miért nem lépnek kapcsolatban a földönkivüliek az emberiséggel?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 23:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
63%

sziasztok velem 6-7 évesen kapcsolatba lépet 2 idegen.

erröl már több helyen irtam.(nem vagyok pataki atilla)

de válaszolok a kérdésre.

lassan lassan eljön az az idö hogy jönnek és mondják hogy sziasztok,de az még nem ma van

a földön eddig is voltak és másutt is.(pl:belsö föld)

kapcsolatban álnak az elittel de ez ugye titkos,és erröl már más irt.

bár nem mindegy melyikkel találnám magamat szembe,ugyan ugy a hogyan nem mindegy milyen emberrel kéne találkoznom.

most a földön még nagyon nagy uralma van az egónak,ez persze hanyatlik.ez még nem minden.

még nem vagyunk tudatosak

még nem vagyunk eléggé spirituálisak.

nem vagyunk megértöek.

nem vagyunk együttérzők.

kevés ember van lelkileg felkészülve arra hogy egy földönkivülivel találkozzon.

hozzá tenném hogy még én se pedig találkoztam velük.

feltétel nélküli szeretet.

ezt még egymás iránt se gyakoroljuk,igy még nehezebb lenne egy földönkivülit szeretni akinek jelen esetbe félelmetes és vissza taszito külsönek mondanánk.

a dogmarendszerek vallási rendszerek is meg akadályozzák az embert a fejlödésben.

ennek a fejlödésnek a tanui az idegenek ezért vannak itt,vagy azért hogy gátolják.

ami késik nem múlik.

szerencsére erröl van egy jóslat a kollektiv kapcsolat felvételröl.

Baba Vanga a bolgár vak jósnő 1979 ben ezt mondata:200 év mulva az emberiség felveszi a kapcsolatot a kozmikus idegenekkel és ebben a kapcsolatfelvételben a jelek vételét és megfejtését a magyarok végzik majd el.

ez azért is van mert csak a magyar nyelv az egyetlen aminél mind a 2 agyféltekének kell működnie a beszédhez.

még rengeteg mindent irhatnék de igy is elég nagy a kavalkád. meg fog rá érni az emberiség.

és belépünk a star terk emberiség idejébe.

2016. jún. 14. 15:52
 22/22 anonim ***** válasza:

madvegyev is már bevallota.

itt a link

https://www.youtube.com/watch?v=V-rahIC2oDQ

2016. jún. 14. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!