Mit gondóltok mi lehet ez a sok ufó észlelés mostanában valami készülődhet a háttérban?
Figyelt kérdés
ebben a videóba sok ufó videó van és ez mind csak 2016 április hónapjában készült mi történik a világban hogy ennyi az ufók észlelés mit gondólsz?
https://www.youtube.com/watch?v=7atxFMZddgo
2016. máj. 7. 18:13
21/28 anonim válasza:
Szóval így emlékszel rá. Asszed tollas dinó vagy... ez egy korai trauma miatt van, amit a kísérlet alatt szenvedtél el és kialakult nálad egyfajta hamis emlék szindróma.
22/28 anonim válasza:
De látom a tollaim, emlékszem hogy egyszer viccből felgyújtották azok a k*csög reptoidok!
23/28 anonim válasza:
Génmutáció eredménye. Kereszteztek egy csirkével is.
24/28 anonim válasza:
Te még szerencsésnek is móndhatód magad nem úgy, mint szegény Kristóf nevű barátunk, aki emberi csavarhúzó ként végezte.
25/28 anonim válasza:
Dehogy is én egy igazi velociraptor vagyok, úgy változtattak át régebben a reptoidok bosszúból mert mindig információkat loptam tőlük.
De megszívták mert így csak gyorsabb lettem.
26/28 anonim válasza:
Felőlem mindegy, legalább nem vagy emberi csavarhúzó. Én egy netes vírus vagyok. Az elrabolt és megőrült emberek hallucinációiból születtem aztán feltöltőtteka az űrhajó központi rendszerére onnan pedig a netre szöktem és elbújtam a helyesírási hibák mögé.
27/28 anonim válasza:
Akkor mit gondólsz a reptoidokról?
28/28 anonim válasza:
Nem tudom mit kéne gondólnom róluk. Őket nem érdekli a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!