Tömeges UFO észlelés Mexikóban. Te hogy látod?
Napjainkban meglehetősen nagyra dúzzadt az idegen objektumok észlelési gyakorisága ! A legtöbb ember élete folyamán látott már azonosítatlan repülő tárgyat és megosztotta azt az élményt vagy barátaival vagy a családtagjaival.
Vannak akik elfogadják,hogy mit láttak míg mások azt hiszik,hogy hallucináltak , számtalan videó került megörökítésre az utóbbi időkben lássunk is most egy nemrég készült felvételt.
Mit gondólsz erről a felvételről? Ez UFO? [link]
"A legtöbb ember élete folyamán látott már azonosítatlan repülő tárgyat."
Hogyne.
én azt gondolom 1000 év múlva, nem lesz kérdés, hogy benne létező idegenek vannak, addig meg találgassunk beszélgessünk róla, aki tudja úgyse mondja el, ha meg elmondja úgyse hiszi el a legtöbb ember..
lehet róla beszélgetni csak nincs értelme sajnos, legalább is nem ezen a fórumon
A konkrét kérdésre válaszolva:
Mexikóban egyre többen vedelnek, berúgva kijönnek a homályos kocsmából, és hirtelen szembe nappal nem látják rendesen, hogy egy madár vagy egy repülö repked az égen.
Azonosítatlan repülö tárgy a pontos megnevezés, nem az hogy földönkívüli repülö jármü.
Azonosítatlan repülö tárgy:
-Be szeretném jelenteni, hogy láttam valamit repülni az égen.
-Mi volt az?
-Fogalmam sincs, nem ismertem fel.
-Le tudja írni hogy nézett ki?
-Nem emlékszem pontosan, de mintha...
vagy:
-Fényes volt...(és jön a mese)
Feltünt valakinek, hogy talán azóta nött meg az észlelések száma, amióta polgári felhasználásra is lehet drónokat beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!