Eddig titkos ufójegyzőkönyveket tett közzé a CIA. Mit gondolsz?
2016. ápr. 24. 16:59
1/5 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme, ha amúgy sem lehet elbeszélgetni a témáról itt?
2/5 A kérdező kommentje:
Talán valaki megtiltotta neked?
2016. ápr. 24. 19:50
3/5 anonim válasza:
Senki nem tiltotta, csak mindenkit elhajtotok, akik nem fújnak egy követ veletek, s csak röhögni tudnak a sok butaságon, vagy szánakozni az értelem nélküli embereken.
Egyébként tudnál arra bizonyítékot mutatni, hogy a NASA-nak mióta hivatalos portálja az oroigo.hu?
4/5 A kérdező kommentje:
"...mindenkit elhajtotok, akik nem fújnak egy követ veletek"
Tudtommal nem alapítottam szektát.
"Egyébként tudnál arra bizonyítékot mutatni, hogy a NASA-nak mióta hivatalos portálja az oroigo.hu?"
Te azért jössz fel, hogy kiereszd a gőzt? Te is tudod használni a keresőt.
2016. ápr. 24. 21:58
5/5 anonim válasza:
Ilyen ufo aktákat én is láttam csak az volt a baj hogy majdnem az egész szöveg ki volt satírozva. Csak azokat a részeket szokták meghagyni amikről mindenki tud már hogy szoktak röpködni ilyen azonosítatlan tárgyak. Ezeknek a közzétevéseknek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!