Letiltanak hogyha megemlítem ebben a kategóriában a reptoidokat, plejádokat vagy a hrollokat?
Kedveseim.
Ti még mindig azt hiszitek, hogy ez egy vicc, ugye?
Ez kedves.
A Föld ellenállásának megsemmisítése egészen pontosan 17 percig tartott. Ott vagyunk mindenhol. A vezetőségben... Mit gondoltok, miért csökkent a disznóhús áfája? Na ugye. Az átlagemberek nem látnak át az álcán. Ez roppant szórakoztató :)
Üdvözlettel:
Mandula ezredes
Csatlakozom az Ezredes Úrhoz.
Maguk igen mulatságosak. Annyira esetlenek és balgák, hogy egyszerűen NEM VETTÉK ÉSZRE, hogy leigáztuk magukat. Ejha! Komolyan mondom, kezdjük megkedvelni magukat. Az üvegházhatásnak hála a klíma is évről évre kellemesebb! És végre nagyobb divatja lett a sertéseknek is, ahogy erre az ezredes úr igen bölcsen rávilágított.
Languszta reptoid tábornok
Ui.: Ezredes úr, azzal a viaszmoly pálinkával, amiben 2012 dec.31-én fogadtam Önnel, még mindig adós. Kérem pótolja elmaradását, mert fogytán van a privát készletem és a végén még kiszáradok.
Ezredes Úr!
Bevallom, megfeledkeztem róla...Izé... Valóban fogadtunk volna az afterpartyn? Hmm. Ez esetben amint megjön az új szállítmány, pótolom a mulasztásomat.
A részleteket megküldtem privátban.
Mandula ezredes
Nem lenne kihalt a téma ha nem törölnék az összes ilyen kérdést. Sajnos a 2012 invázió után teljesen átvették a reptoidok az uralmat a gyakorikérdéseken és minden hasonló kérdést eltávolítanak. Ennek leginkább az az oka, hogy az egész általuk vezetett inváziós idegen flottát véletlenül bevezették a nullsíkba és nem szeretnék, hogy ez elterjedjen mivel ez rossz fényt vetne a birodalmukra. ( az inváziós idegenek azóta is a nullsíkban vannak )
...azóta amúgy felfedeztük az N-Ufókat akik az univerzum leghülyébb földönkívüli lényei és megtudtunk egy keveset a lumbulábiaiaktól eredő láblumbálásról amit a galaktikus kódex rejtélyes okokból minden fajnál tilt. A lézerágyúzás hagyományáról is volt szó egy kisebb ideig de a modereptoidátorok a legtöbb ilyen kérdést törölték.
...ezt a választ szintén törölni fogják. nem szeretik ha modereptoidátoroknak nevezik őket.
... Velociraptor kolléga azt is pontosan leírta még egyszer, hogy milyen érzés pontosan a lézerágyúzás és milyen hangja van de sajnos az is törlésre került.
amúgy a loúkról már régóta nem lehet hallani. velük mi történhetett? hová tűntek a loúk?
Én tegnap 404 meg az Ellenállés vezetője, Szenthelyi Árpád előrhetősége után érdeklődtem (email, aktiv fórúm stb) de törölték a topikot.
Szval biztos h a reptiliánok és szövetségeseik már itt vannak!!!!
Feltettem egy kérdést a loús kérdésről és még azt is törölték.
Pedig csak az volt a kérdés, hogy lehet e bármiféle módon újra látni egy törölt kérdést vagy az végleg elveszett e...
Szóval még a loús kérdéses kérdést is törölték.
Gondolom akkor azt is törölni fogják, ha felteszek egy loús kérdéses kérdéses kérdést megkérdezve, hogy miért törölték a loús kérdést és a loús kérdéses kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!