A kaliforniában lencsevégre kapott idegen lény, egy kis szűrke?
Figyelt kérdés
Egy érdekes cikkre lettem figyelmes és van hozzá tartozó video is és nagyon eredetinek tűnik. Szerinted ez valósi idegen lény?
2016. márc. 27. 14:04
1/5 anonim válasza:
Mit gondólsz?
Ez már uncsi. Keress valami jobbat, mert vannak ettől 100x izgibb dolgok is.
2/5 kori80 válasza:
A cikkben linkelt videó leírásában a következő olvasható:
"This video is intended for entertainment purposes only and in no way is to be taken literally."
A csatorna névjegyében pedig ez:
"Welcome to ApexTV! We make countdown and paranormal videos, but may be best well known for our alien videos!"
a "we make"-n van a hangsúly.
Kicsit gondold végig, hogy akkor ez valódi-e vagy sem.
3/5 anonim válasza:
Az ott egy Gujmán. Még mindig keresnek engem, mióta felboncoltam több társukat.
4/5 anonim válasza:
hát fiam az a helyzet hogy a maszk technológia már nagyon jó. tehát ezek az földönkívüli fotók nagy valószínűséggel nem valódiak. csak valaki viccből össze gyurmázta őket :)
5/5 anonim válasza:
A felvétel jól láthatóan hoax,megrendezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!