Miért ennyire felkapott idén a földönkívüli dolog?
Először a pepsi reklám ami a black knight-ról szólt és a végén azt írták "this is only the beginning". Aztán sorba mindenhol, játékokban filmekben mindenhol ha valami új van akkor pont Alien-es dolog. Csak hogy párat említsek abban a sorrendben ahogy nekem feltűnt:
1. Xcom 2 (játék) egy Alien a borítón.
2. X-akták új évad plakát "készen állsz az igazságra?" felirattal dettó Alienes téma
3. Mortal kombat xl (játék) eddig sose látott új karakter egy Alien.
Elvileg nem lenne ezekben semmi furcsa a pepsi reklámos dolog nélkül aminek valljuk be semmi köze a marketinghez mivel értelmetlen volt az egész reklám a pepsi szempontjából.
Az X_Com és az X-akták rendben, érthető.
De ez a Pepsi rövidfilm a Black Knight-ról egészen érdekes.
A pepsinél nem az első eset, hogy földönkívüliekkel reklámoznak valamit:
#14 köszi ! Ezeket nem isemrtem.
Amúgy alapvető különbség van a régi és a mostani reklám közt.
A fekete lovag egy sci-fi és sokak szerinte elmélet, kitaláció. Miért csinálnak belőle reklám alapot ??? Ez a kérdés.
"A fekete lovag egy sci-fi és sokak szerinte elmélet, kitaláció. Miért csinálnak belőle reklám alapot ??? Ez a kérdés."
A Black Knight nem sci-fi, hanem egy valódi tárgy volt egy Föld körüli pályán, amelyet 1960-ban fedeztek föl. Majd eltűnt, hogy később többször is felbukkanjon.
"A fekete lovag egy sci-fi és SOKAK SZERINT ELMÉLET, KITALÁCIÓ.." - ezzel nem a létezését vontam kétségbe, hanem a megítélésére céloztam mivel hivatalosan nem elismert.
Az én meglátásom szerint sötét modernkort élünk és a valóság valami sokkal másabb mint a róla alkotott elképzeléseink.
Alapvetően egyetértek a #6- os válaszadóval.
Fordulóponthoz érkeztünk (2012-es korszakváltással) és a régi rendszer szépen lassan recsegve-ropogva kezd összedőlni.
Aki csendes megfigyelőként kettőt hátralépve figyeli az eseményeket látja már, hogy egyre másra derülnek ki olyan titkok melyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna.
A körülöttünk egyre jobban tomboló káosz is azt hivatott szolgálni, hogy ne tudjunk tisztán látni.
A "földönkívüli dolog" is kezd lassan napi-szintű témává válni és évtizedek óta szándékosan készítik fel az emberek tudatát ezekre tényekre. Különös módon az általunk elmaradottnak tartott népeknek ez többnyire nem újdonság és nem is okoz akkora törést erről beszélni.
Szomorú azzal szembesülni, hogy a köztudat kábé éppen olyan sötét középkorban él, mint mikor azt képzelték, hogy a Föld lapos és a szélén le lehet esni.
Jelenkorunk "vallása" a tudomány is sorra döntögeti meg a saját korábbi teóriáit és alapigazságait.
Bármerre kutasson az ember, mindenhol azzal szembesül, hogy a tudományos eredmények ordító mértékben eltérnek a
tudományos alapokra illesztett valóságképünktől.
A titkok kútja rettentő mély és elképzelhetetlenül sötét, ebbe beletartoznak a földönkívüliek is és a jelenlegi földiek is.
Mivel "a tudás hatalom", ezért "nincs nagyobb hatalom annál mint amikor valakinek te határozod meg a valóságképét", pláne ha alapvető dolgokat titkolsz a Tudásból.
"A Tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság, hanem a Tudás illúziója"
"egyre másra derülnek ki olyan titkok melyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna."
Tudnál esetleg példákat felhozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!