Van egy ufó leszállós videóm mey moy su-ról (csak rövid részlet), ez igazi vagy sem?
Nem a teljes videó, azt nem rakom fel
a kérdésem az, hogy nekem nagyon makettszerűnek tűnik, elképzelhető, hogy a kő és a fenyőfák nem kamuk?
A videót direkt kivilágosítottam, hogy látható legyen az a fényszerűség is a fenyőfák mögül
Használhatatlan :(
Értelmezhetetlen...
Akár mi is ez !
A teljes videótvalamilyen megfontolásból nem teszed fe, azt sem árulod el, eredetileg milyen hosszú, ám kivágsz belőle 2, azaz kettő másodpercnyi részt.
Aztán elvárod, hogy bárki épeszű választ adjon arra, hogy egész igazi, vagy sem.
Taps!
utolsó nekem ez volt a legelső érzésem amikor megláttam a videót
van itt olyan aki 404 "hivő" volt?
Én a teljes verziót is (Legalábbis szerintem az volt, bár az is alapból meg volt vágva), de valóban ez a rész a legjelentősebb belőle. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez egy makettasztalon készült. Az egész mögött van egy háttér/vászon, amin tisztán megfigyelhető a fák árnyéka.
Tehát a krixkraxiak űrhajóját megörökítő felvétel sajnálatosan egy átverés. De a világító köves videóhoz képest azért láthatólag sokkal több munkát fektetett bele az "ufológus", illetve esetleges segítőtársai. (Kár, hogy az örökre elveszett :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!