Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-hívők és szkeptikusok!...

UFO-hívők és szkeptikusok! Észleltetek-e már vmilyen megmagyarázhatatlan jelenséget? Ami lehetséges hogy UFO volt?

Figyelt kérdés

Bevallom, én még mindig szkeptikus vagyok az UFO-kal kapcsolatban, pedig már velem is történt egy-két furcsa dolog: egyszer, kb. éjfél után 1 óra felé felébredtem, felültem az ágyon, és kinéztem az ablakon. Kb. 200 méterre van egy villanykaró, és az fölött megláttam egy piros gömböt, ami ott állt mozdulatlanul! Néztem kb. 1 percig, aztán visszaültem az ágyra, hogy most akkor mivan? UFO-t láttam volna? Vagy káprázott a szemem? Mindegy, újból kinéztem az ablakon, de már nem volt ott! Egy picikét betojtam, hogy most akkor tényleg UFO-t láttam vagy miii?

Tehát ez az én egyedüli ufo(?) észlelésem, ha nektek is van, akk osszátok meg nyugodtan! Hisz erre való ez a kategória ugyebár :)

2016. febr. 19. 21:38
1 2
 11/11 tejútlefetyelő válasza:

Ez lemaradt:

[link] - rengeteg fotó, esetleírások

https://www.youtube.com/watch?v=dvPR8T1o3Dc (Gordon Cooper asztronauta)

Informatív dok.filmek:

A közzétételt megelőző nap

Tudom, mit láttam

UFO-k a Harmadik Birodalomban

A KGB titkos UFO-aktái (és számtalan videó, ha az ember szán rá időt)

2017. márc. 31. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!