Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Érdekel, hogy 2016-ban vannak-...

Érdekel, hogy 2016-ban vannak-e még olyan emberek, akik NEM hisznek a földönkívüliek létezésében?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elég sok kérdést és választ olvastam el a földönkívüliekkel kapcsolatban, de nagyon sok volt a kétkedő. Ezek mind régebbi kérdések voltak, érdekel, azóta változott-e a helyzet. Én hiszem (sőt, tudom) hogy léteznek földönkívüli fajok, itt vannak, figyelnek, némely fajtájuk pedig velünk együtt él a Földön. Mostmár azt hiszem csak a legfelsőbb hatalom próbál minket birkaként félrevezetni, remélem már több ember képes elfogadni a tényt, hogy idegenek már pedig léteznek. (Nem érdekes, hogy még Amerikában is jócskán többen hisznek bennünk, mint nálunk? Annyira elutasítóak vagyunk a témában.)

Béke legyen Veletek! :)

2016. febr. 2. 08:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%

"a szkeptikusok mivel magyarázzák a sok beszámolót hiteles tanúktól?"

Mint például?

2016. febr. 3. 19:23
 22/30 anonim ***** válasza:
32%

# 17: pont erről beszélek és itt van a nagy különbség a szkeptikusok és az ezohívök között. A szkeptikusok a logikai összefüggést, a bizonyítékot kérik, ti meg megelégedtek azzal, hogy elhisszük, mivel névtelenül szivárogtatott ki anyagokat. Az meg fel sem merül, hogy egy unatkozó tini teszi ezt veletek, aki túl sok Végtelen határokat, Alkonyzónákat nézett.

Az ingyen energiára meg rá lehet keresni, csomó találatot kidobott, de villamos mérnök véleményét még nem ismerem ez ügyben (mert én egy trafora gyanakszom). Bár Széles most az energiacellát említette, de abból sem lesz semmi.

2016. febr. 3. 20:32
 23/30 anonim ***** válasza:
30%
Nem a levegőbe beszélek egyéni tapasztalatok meg tapasztalatok alatt magamat értettem! nah?! :)
2016. febr. 4. 11:13
 24/30 anonim ***** válasza:
38%
Tudod bizonyítani a valóságtartalmát annak, amit úgyszólván tapasztaltál? Ha nem, akkor nincs valósnak elkönyvelve. Tudod, ami mérhető az mérhető, ami nem, az nem.
2016. febr. 4. 16:05
 25/30 A kérdező kommentje:

Akkor jöjjék az általános kérdés, amire gondolom már vártak egy páran:

Ha hiszel Istenben, akkor is kattant vagy?

2016. febr. 4. 17:49
 26/30 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen, lehet hogy nem.
2016. febr. 4. 18:28
 27/30 anonim ***** válasza:
16%

Krekonex !!! :D

Te egy dobozban élsz vagymi!?

Akkor jöjjön a kérdés!

-Volt már madár a szobádban?!

-NEM

tehát konklúzió

NEM,léteznek madarak!

Ez kb ennyi! :)

2016. febr. 4. 23:01
 28/30 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem fogadjátok el a sok rendőr, katona, politikus vallomásait?
2016. febr. 5. 00:34
 29/30 anonim ***** válasza:
48%

"-Volt már madár a szobádban?!"

Igen. És meg is ettem nokedlival.

2016. febr. 5. 08:44
 30/30 anonim ***** válasza:

#28 -as ha lenne egyetlen egy hivatalos oldal, vagy beszámoló arról, hogy hivatalos emberek ilyet mondtak, akkor kérlek linkeld! (A blikk nem számít hivatalosnak, és a nők lapja sem)!

Ha mégis mondtak ilyet, akkor az vagy humorból vagy megőrültségből!

2016. febr. 5. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!