Reptoidok szálltak le egy gyermekcsoport előtt Zimbwavbébe?
1994-ben Zimbwawbeben (afrika) szállt alá egy földönkívüli űrhajó. Egy gyermekcsoport, egészen pontosan 62 gyerek egybehangzó véleménye szerint Reptoidok szálltak ki az űrhajóból.
Gyakran felvetik laikusok, hogy miért nincsen a reptíliánokra észlelés, miért csupán David Icke ír róluk ? Hát ez egyáltalán nem így van, sőt ! Már David Icke előtt is számos reptoid észlelés volt a Földön.
Elég érdekes eset. Hogy látod az esetet ?
https://www.youtube.com/watch?v=36XHRf2uyMY
Pedig állítólag van olyan. Egyébként meg miért mindig az aljaországokban szállnak le az ufók? A hosszas utazás végén pont a félprimitív társadalmak érdeklik őket? Katasztrófaturisták? Megrögzött túlélő-fanatikusok akik elmenekültek a túlfejlett világukból?
Egyébként meg ki hiszi el ezt a hülyeséget. Ha nálunk valahol falun Mancit megdugja a Pityu, akkor függetlenül attól hogy megtörtént-e, másnap már az egész falu tudja és mindenki jól értesült, sokan - állításuk szerint - még látták és hallották is! :D Na ez is itt ilyen lehet, csak kölkökkel és ufónautákkal.
Valószínűleg igazat mondanak. Gyerekek nem tudnak egy ilyen nagy közös hazugságot megtervezni, egymást betanítani, pláne ilyen kicsik. Mivel iskolában voltak így a felnőtt munka is kizáródik, de egyébként sem hiszem, hogy legalább egyikük ne zavarodott volna bele a sztoriba, ha hazudniuk kellett volna.
Hitelessé teszik a részletek is, mint hogy az idegenek nem beszéltek velük, de "a szemükkel üzentek", ami ugye a telepatikus kommunikáció, csak gyereknyelven. Szerintem teljesen hiteles az egész.
Szerintem reptoidok voltak, de a krixkraxiak és a lumbulábiak leszállása is várható. Afrikát melyik faj is fogja gyarmatosítani?
Szkeptikuska vagyok, mit lépjek? :D
"reptoidok voltak, de a krixkraxiak és a lumbulábiak"
Mekkora ciki már ez a kixraxi lumbulábi szöveg, nem restelled elsütni mindig?
19:40, egy hülye kérdésre amire a válaszadó úgyis azt várja, hogy helyeseljenek neki?
Lássuk csak...NEM!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!