Mik azok a fajok, amelyek léteznek és melyek, amik nem biztos hogy léteznek?
Most sok fajról olvastam már. Most szerinted hogya szórtirózódik ? Vannak olyan fajok, amiket nem ismerünk a sáskaemberek, gnómszerű szürkék és zöldek, akikkel sokszor összetévesztik a greyeket, a zéta Reiculáról. Ha azt hallod, hogy reptílián, közkedveltebb nevén reptoid, akkor rögtön felkapod a fejed és David Icke magas szintű eszmefutattásai idézed, miatta elég jól ismerjük azokat a bestiákat, aztán a kis és nagy szűrkék is ott vannak ezek biztosan vannak.
De már ezek a Lumbulabian, plazmalények, fénylények, plejádiakkal úgy vagyok, hogy na az már nem biztos hogy léteznek. De ki tudja ? Sokan leírták őket, hacsak nem tévesztették össze őket másokkal, ami szinténlehet. Te mit gondólsz?
Elvileg a Kis szürkék vannak és a Magas szőkék.Gőzöm sincs miért így nevezték el őket,de érdekelne.
És hát a Reptílián faj is létezhet,de ha jól tudom azok nem a legbarátságosabbak.
Kis szürke, Magas fehér 100%
Vhol azt olvastam, hogy a kis szürkéknek igazából nincsenek jó szándékaik, úgymond még a "gonoszabb" fajok közé tartoznak, erről mi a véleményetek?
A szürkék is, meg bármelyik faj is lehet jó vagy rossz szándékú, tehát ők sem egységesek, és ez a kinézetükben is megmutatkozik. Róluk tényleg nagyon sokféle dolgot írnak, ők a legtöbbet kutatott faj.
A reptiliánok nagyrészt valóban nem jók. Persze, azért általában egy-egy fajt be lehet sorolni egyik vagy másik oldalra, az alapján, ahogyan a nagy részük viselkedik és viszonyul más fajokhoz, jelen esetben hozzánk, földi emberekhez. Vannak viszont úgynevezett semlegesek is, ők jellemző módon nem kommunikálnak velünk, csak megfigyelnek, és nem akarnak tőlünk semmit.
Az említett fajok létezését csak azok tudják igazán akik mát találkoztak velük !
Én úgy gondolom azonban, hogy "nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél" -tehát kell hogy legyen ezeknek valami alapja.
Úgy tudni, hogy ezek csak azon kevés fajok akiknek valamilyen szándékuk van az Földi emberiséggel, de akad jópár semleges faj is. (gondoljunk a 14 milliárd éves univerzumra, máshol sokkal előbb is kifejlődhetett az élet.)
Mivel Földünk körzete átutazó csomópont ezért elég sok faj jár erre de sokuk semleges.
A hüllőkkel kapcsolatban nem mindegy hogy drákonida, vagy reptilián vagy reptoid esetleg raptorról van szó ezek mind más fajokat jelölnek. Jelentős többségük nincs jó szándékkal az emberek felé, de akadnak kivételek.
Úgy tudni, a szürkéknek is több faja létezik, közülük a klasszikus (alacsony termet nagy fej és szem) egy előbbieknek alárendelt faj. Azt is olvasni, hogy némelyikük nem is igazi képviselője fajának, hanem egyfajta bionikus robot vagy drón ha úgy tetszik. Ilyeneket találtak roswellben is. Ezek a Zeta Reticuli rendszerből származnak.
A különböző fénylényekkel kapcsolatban...
A Létezésnek sem csak 3 dimenziója létezhet, éppúgy ahogyan annak, hogy "elektromágneses rezgés" csak egy egészen kis részét nevezzük "Látható Fénynek".
Remélem ez talán segít a megértéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!