Hillary Clinton felfedné az Ufók titkát? Vagy ő is csak ködösítene?
Szerintem mindenki azt várja, az idegenek rejtlyét mikor fedik fel a kormányzatok (USA & Szu). Az emberiség minden tagját legtöbbet ez foglalkoztatja : hány faj jön ide? Miért jönnek ? Mit tudnak ? Miért nem barátkoznak velünk ? Miért nem adják át a tudásuk kapcsolatfelvétel útján ?
Igazából azon túl, hogy pár amcsi elnök elszólta magát (Reagen & Bush) az orosz elnök Medvegyev utalt egy orosz ufós dokumentumfilmre, és hogy fel kellene fedni az emberiség előtt a sötét titkot : e világiak vagy extradimenzionálisak ? De ezen túlmenően az amerikai fél elzárkózott a dologtól és a média is csak kigúnyólta az oroszokat. Nem hiszem, hogy Clinton bármit is tenne. Te mit gondólsz?
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy Hillary Clinton mit tesz, s az elme roggyant ufológusok hagymázása sem hoz tűzbe.
De elárulom neked az is, hogy a több mint 7 milliárd ember nagyobbik fele még nem is hallott ezekről, s de még áramról sem. Szóval az a mindenki nem annyira mindenki.
Viszont még mindig nem tanultad meg helyesen leírni a gondolsz szót. Miért megy ez neked ennyire nehezen?
"De elárulom neked az is, hogy a több mint 7 milliárd ember nagyobbik fele még nem is hallott ezekről, s de még áramról sem. "
Szövegértelmezési problémáid vannak :D Az áramról biztosan nem hallottak sok afrikai országban, meg latin amerika, ázsia jelentős részén, sőt azt is kétlen, hogy az ufómagazint olvasnák, de a földönkívüliek biztosan érdeklik őket ! ez minden ember alapvető kíváncsisága szüli, mint Isten hitét vagy hogy minek vagyunk itt még ha filozófiát nem is olvasott soha senki sem.
"Viszont még mindig nem tanultad meg helyesen leírni a gondolsz szót. Miért megy ez neked ennyire nehezen?"
Nem gondóltál arra, lehet azért mert idegen vagyok ? ;)
"Nem gondóltál arra, lehet azért mert idegen vagyok ? ;)
"
Nem. Én azt gondoltam, hogy idegesítő vagy.
"Nem gondóltál arra, lehet azért mert idegen vagyok ? ;)
Arra gondoltam, hogy hülye vagy, okoskodsz és még a helyesírásod is rossz.
Mít gondólsz hejes a wálaszóm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!