Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi repülhet el a város felett...

Mi repülhet el a város felett minden egyes nap 23:30-kor és 0:30-kor?

Figyelt kérdés
Remélem, jó topikba rakom, mert egyáltalán nem biztos, hogy UFO. Mármint UFO, mert ismeretlen, de nem biztos, hogy földönkivüli. Mint irtam, az adott időpontokban minden egyes nap elrepül a ház felett valami, amit tiszta égboltnál sem látok. Hangja elég nagy van, az éjjeli csendnél csukott ablaknál is zavaró. Valami légi szállitás történhet? Vagy valaki hallja még esetleg?
2016. jan. 5. 19:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
86%
Mint kecskeméti lakos, tudhatnád, hogy van Kecskeméten katonai reptér. Valószínűleg a vadászgépekkel gyakorlatoznak és azt hallod. A katonai repülőgépeket nem mutatja a Flightradar. Én is olyan városban lakom, ahol van katonai reptér, csak nálunk a böhöm nagy C17-es gyakorlatozik.. na annak is nagyon jó a hangja éjszakánként, mindig olyan érzésem van, hogy ránk zuhan..:D
2016. jan. 5. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Kecskeméten most bővítették a bázist, meg ha jól hallottam lesz ott pilótaképzés is. Valószínűleg az éjszakai gyakorlatozást hallod. Sajnálom, nem lehet kellemes :(
2016. jan. 5. 21:52
 13/14 Tárnok Misi válasza:
0%
A 23:30-as és a 0:30-as járat
2016. jan. 10. 12:51
 14/14 anonim válasza:
Műhold,Űràllomás
2017. jan. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!