2016 január 1-én 0:25-0:30 között Veszprém város fölött 2 piros pontszerű jelentséget figyeltem meg 2 piros pontszerű alagzattott láttam Délről Északi irányba hallat valakinek valami ötlete?
Én szkeptikus vagyok, de a rengeteg marháskodást nem értem.
Én is láttam Budapesten ugyanezt, vagy ugyanilyen vörös fényeket. Nem volt nagyobb a látszólagos mérete, mint a csillagoké. Viszont a vörös pontok mellett zöldet és fehéret is látni véltem, ami repülőre utalhatna.
De ez kb. három órán át látható volt ugyanazon a helyen, s a fénypontok túlságosan közel voltak egymáshoz.
Ennyire fixen egy helikopter sem állna egy helyben.
Biztosan nem drón volt.
Azokat értem a legkevésbé, akik tűzijátékkal jönnek.
#23as Egy azonosítatlan repülő tárgy lehetett, egy intelligens (mégazislehet) nem földi létforma!
22es vagyok!
A gúnyolódók számalmasak szégyelljék magukat hogy nincs jobb szórakozásuk. Ennél idétlenebb dolgot, mint megkérdőjelezni másvalaki ÉLMÉNYÉT tehát amit megÉLt, ennél idétlenebb kisszerűbb dolgot nem tudok elképzelni.
Igen kérdező, ufo volt hoszen az auonosítatlan repülő tárgyat jelent. Ez pedig ugye nem azonosítható. Hogy emberi-e, vagy sem, azt nem tudhatjuk. Sajnos. Pedig jó lenne tudni mik ezek a furcsa jelenségek, és repülő tárgyak. Akik ezen gúnyolódnak kívánom lássanak ők is olyat amit nem tudnak hova tenni, és kapják meg ugyanezeket a rossz megjegyzéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!