Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 2016 január 1-én 0:25-0:30...

2016 január 1-én 0:25-0:30 között Veszprém város fölött 2 piros pontszerű jelentséget figyeltem meg 2 piros pontszerű alagzattott láttam Délről Északi irányba hallat valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Csak azért írtam kérdőjeleket mert kérte?

2016. jan. 1. 00:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én szkeptikus vagyok, de a rengeteg marháskodást nem értem.

Én is láttam Budapesten ugyanezt, vagy ugyanilyen vörös fényeket. Nem volt nagyobb a látszólagos mérete, mint a csillagoké. Viszont a vörös pontok mellett zöldet és fehéret is látni véltem, ami repülőre utalhatna.

De ez kb. három órán át látható volt ugyanazon a helyen, s a fénypontok túlságosan közel voltak egymáshoz.

Ennyire fixen egy helikopter sem állna egy helyben.

Biztosan nem drón volt.

Azokat értem a legkevésbé, akik tűzijátékkal jönnek.

2016. jan. 2. 14:06
 22/32 anonim ***** válasza:
52%
Budapesten volt fura anomália 23:25 körül az égen ott viszont csak egy a gellért hegy irányába! :)
2016. jan. 2. 16:53
 23/32 anonim ***** válasza:
Érdekes olvasni ezt a kérdést. Én miskolci vagyok, és egy furcsa fényjelenséget én is láttam ezen az éjjelen. A szobám ablaka nyugat felé néz, és figyeltem meg vártam is, hogy elüljön az ilyenkor szokásos éjjeli felhajtás. Éjfél már elmúlt, kb. 20-25 perccel. Eközben lassan egy piros színű fény emelkedett fel a horizont felől. Egy darabig emelkedett szép lassan, ami lehet, hogy kelet felé való közeledés volt. Nem láttam sokáig, alig pár percig, mert egyszer csak eltűnt, pedig az ég ha jól emlékszek tiszta volt. Azt nem tudtam megállapítani, hogy közben megállt-e. A tűzijáték fényt azt kizárom, elvileg repülőnek kellene lennie, de akkor miért tűnt el? Meg ez valahogy nem is volt olyan éles és nem is villogott, mint egy repülőgép, hanem inkább valami csillagra emlékeztetett a formája. Viszont nyilvánvalóan nem is csillag, több okból sem. Mindenesetre furcsa volt, azóta sincsen elképzelésem, hogy mi lehetett ez, amit én láttam.
2016. jan. 2. 21:44
 24/32 anonim ***** válasza:

#23as Egy azonosítatlan repülő tárgy lehetett, egy intelligens (mégazislehet) nem földi létforma!

22es vagyok!

2016. jan. 2. 23:52
 25/32 A kérdező kommentje:
Nah kikutatni mindig nem tudtam. Szerintem ez egy ufo volt.
2016. febr. 21. 12:26
 26/32 anonim válasza:
Igen UFO volt. Megnézték mi ez a nagy buli itt nálunk, földlakóknál. VAGY ők is idejöttek megünnepelni az újévet.
2016. júl. 5. 08:07
 27/32 A kérdező kommentje:
ez már 7 honapja volt
2016. júl. 5. 09:06
 28/32 anonim ***** válasza:
40%

A gúnyolódók számalmasak szégyelljék magukat hogy nincs jobb szórakozásuk. Ennél idétlenebb dolgot, mint megkérdőjelezni másvalaki ÉLMÉNYÉT tehát amit megÉLt, ennél idétlenebb kisszerűbb dolgot nem tudok elképzelni.

Igen kérdező, ufo volt hoszen az auonosítatlan repülő tárgyat jelent. Ez pedig ugye nem azonosítható. Hogy emberi-e, vagy sem, azt nem tudhatjuk. Sajnos. Pedig jó lenne tudni mik ezek a furcsa jelenségek, és repülő tárgyak. Akik ezen gúnyolódnak kívánom lássanak ők is olyat amit nem tudnak hova tenni, és kapják meg ugyanezeket a rossz megjegyzéseket!

2017. júl. 18. 00:03
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem kizárható, hogy földönkivüli eredetű volt.
2017. júl. 18. 11:00
 30/32 hazzard válasza:
Attila meg guszti repultek a bannszigetekre
2019. nov. 3. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!