Mikor volt az első ufo-észlelés a Földön, és mikor fogják felfedni magukat a nyilvánosság előtt?
Szerintem az első dokumentált UFÓ észlelés ie. 9sz lehetett, a bibliában Illyés szekere néven ismerjük.
Már rég felfedték magukat.
Amennyiben földönkívüliekről érdeklődsz akkor:
Ajánlom ezt a videót
https://www.youtube.com/watch?v=Ihk79yXQgaU
nincsen benne semmi, amit bármilyen hivatalos szerv elismert volna hogy tényleg így van.
Volt szerencsém Bolíviában a Puma Punku romjait meglátogatni 4 évvel ezelőtt és már akkor hihetetlennek tűnt hogy sok száz évvel ezelőtt hogyan voltak képesek ilyen épületeket létrehozni és tűkőr simára csiszolni a gránit tömböket.. (hozzáteszem hogy a videót pár hete láttam én is csak előszór) és bevallom hogy a személyesen látottak alapján, ez az egyetlen épeszű magyarázat amit a videó is elbeszél.
Helló minenkinek :)
az ufókat az emberiség alkotta meg a világháborúk ideje allatt.... a lényeket gyermekek által kísérletezték ki azért mind gyermek magasságú...
a csészealjat pedig ha jól tudom felderítésre, védelemre használták a náci németek, és még ki tudja kik, mikor és hol ...
HA VALAKI BOLONDNAK NÉZNE AZ INFÓ MIATT, TEKINTSE MEG A YOUTUBE-ON IS A VIDEÓKAT, AMIT HIVATALOSN A m1-EN IS LE ADTAK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!