1/13 anonim válasza:
Univerzumrol csak egyrol tudunk. A galaxisok szamat megbecsulni is nagyon nehez, de kb. 100 es 200 milliard koze teszik a szamukat.
2/13 anonim válasza:
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak nagyon jól megjátszod?
Szerinted létezik olyan élő ember, aki tudja erre a pontos választ?
Jó tanács: látogasd meg a pszihiátriát!
3/13 anonim válasza:
Jelenlegi tudásunk szerint, - ami nyilvános - egy világegyetem van. 100-200 milliárdra becsülik a csillagvárosok számát jelenleg. De hamarosan sok meglepetés éri a Földön az emberiséget, minden téren!
4/13 A kérdező kommentje:
Az nagyon sok.
2015. dec. 28. 12:50
6/13 anonim válasza:
Legutóbb lsd trip közben Juppiter 20999880018230337037722990003333734848db galaxist említett, amik 10 db univerzumban helyezkednek el.
7/13 A kérdező kommentje:
Én azért az 1-esnek hiszek, mert több százalékban add hasznos válaszokat.
2015. dec. 28. 15:53
8/13 anonim válasza:
Multiverzum elmélet: Van egy multiverzum abban sok-sok táguló bubórék, azok univerzumok amik egyszer szétesnek de abba nem megyünk bele .
Szerintem a multiverzum is tágul egy mégnagyobb univerzumban és igy tovább .
Húr elmélet :( ez kicsit bonyulultabb) 4D ben vannak az univerzomok és ezt úgy képzeld el ,hogy 2d és egymás felett vannak az univerzumok mint egy könyvben .
Most légyszivesz nyomj a zöld kézre !
9/13 anonim válasza:
Nekem azért ilyen a százalékom mert túll sokat trollkodok
De én válaszom a jó !!!!!
10/13 Duenna válasza:
Az univerzum az egész galaxis-rendszert magában foglalja. Tehát a galaxisok (bolygók és csillagok)egész halmaza maga az univerzum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!