Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez UFO lehetett?

Ez UFO lehetett?

Figyelt kérdés

Már nem először lettem figyelmes arra a szobám ablakából kinézve az éjszakai égboltra, hogy egy nagyon élesen világító, és a repülőnél gyorsabban mozgó tárgy egyenletes sebességgel halad az égen. Aztán egyszer csak egyik pillanatról a másikra a fénye teljesen kialszik.

Nem hinném, hogy meteorológiai műhold, vagy híradástechnikai műhold, mert az egyfolytában világítana, és sokkal gyorsabban menne, mivel már láttam olyat.

Mi lehet ez?

2015. nov. 22. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

sziasztok énis láttam már ijet.

többször is.

sőt ugy is láttam már hogy teljesen tiszta volt az ég müholdra emlékeztetett a sebességéböl és a fényéböl is.

a furcsa csak az volt hogy el kezdett erösödni a fénye bőven az est hajnal csillag fényévé és utánna kialudt,aztán ahogy ment tovább megint elkezdett világitani megint fel fényesedett és ismét kialudt.

mutattam ismerösömnek is aki azt mondta repülö,de mikor mutattam hogy kifényesedik akkor már ö is azt mondta hogy nem tudja.

végül a nemzetközi ürálomásra jutottunk.

persze hogy vannak idegen entitások.

az is lehet ufo volt de manöverek nem voltak.

sima fehér vagy sárgás fénye volt.

2016. júl. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!