Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy az ufók fejlettebbek technológia szempontjából mint az emberek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 23:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Néhányan már leírták a választ itten. Én -és még sokan- értem a kérdés lényegét, de azt hiszem, a kérdező nem igazán. Sajnos, tul sok sci-fi filmet nézünk (én személy szerint szinte csak azt), a gond az, hogy nagyon sokan el is hiszik. Sajnos, manapság tul sok a neten terjengő tévhit, hoax, összeseküvés-elmélet. Amit sokan elhisznek. Szóval az én válaszom 2 részből áll.

1. Az ufók, vagy helyesen az UFO -k, ami az "Unidentified Flying Object" (magyarul Azonosítatlan Repülő Tárgy" olyan repülő tárgyak vagy jelenségek, amelyeket nem tudnak azonosítani. Az lehet egy elszabadult meteorológiai légballon, egy drón, egy siklórepülő, akármi, amit nem ismerünk fel. Persze, lehetnének más bolygókról érkezett tárgyak, jármúvek, idegenek is.

2. A kérdező épp ezt az utolsó lehetőséget érti az ufó -k kifejezés alatt, vagyis idegen bolygóról érkezett idegenek. A válasz is adva van: ha ők ide tudtak jönni, akkor biztosan fejlettebbek, mint mi. És nem szabad elhinni mindne "hírt", ami a neten kering, és aminek semmi de semmi valós alapja nincs, ráadásul amiket már megcáfoltak, hivatalosan, vagy pláne nem hivatalosan. A neten bárki közzé tudd tenni mindenféle "hivatalos" bejelnetést, hírt stb, amiknek semmi valós alapja nincs, csak éppen egy unatkozó egyénnek az agyrémei, akinek az agyára ment a sok összeesküvés elmélet, vagy épp a sok fantasy vagy sci-fi.

Elnézést, ha valaki sértőnek érezete szavaimat, becsszavamra nem annak szántam.

2015. nov. 24. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!