Akit elvisznek azt vissza is hozzák?
Vagy náluk is van válság, és olajembargó, így meggondolják, hogy érdemes-e a visszaútba is fektetni energiát?
Hogy működik ez az egész?
Kopogtatnak és jelzik hogy elviszünk kirándulni, úgy pár évre, majd ha jó lesz az ottani politikai/társadalmi viszony, akkor vissza is hozunk?
Vagy csak teleportálják az embert, és nem kérdeznek semmit, mert nem kompatibilisek a humonoid létformákkal, így kerülnek minden kontaktust?
Ufo kategóriába van írva.
Mi másnak kellene kiderülnie még.
Pont azért írtam ki a kérdést, hogy ha van infó az kiderüljön.
De igen! A szövegkörnyezetből kivehető ˇˇ . Az űrlényekről beszélt.
Amúgy mi is űrlények vagyunk. Mivel a Föld is az űrben kering,ugyebár.. Erre még nem gondolt senki?
Engem pl. nem hoztak vissza
Gyalog jöttem
A földönkívüliek terv szerint visznek el embereket, hogy kísérletezzenek velük. Vannak, akiket nem hoznak vissza, egy "eltérített" ember nyilatkozatát olvastam régen, aki arról számolt be, hogy emberi végtagokat és szerveket talált kis edényszerű valamikben egy ufó fedélzetén. Több, különböző faj látogatja a Földet és csak kevesek rabolnak el embereket. A legtöbbször a génállományból lopnak így, hogy felfrissítsék a sajátjukat. Ingyen energiával utaznak, mindenkit visszahoznak.
Példa: Orion-csillagkép Rigel csillagjának bolygója (magas szőke idegenek) Föld oda-vissza 2 óra
"Példa: Orion-csillagkép Rigel csillagjának bolygója (magas szőke idegenek) Föld oda-vissza 2 óra"
Aha!
Még a marsra sem tudnak jelenleg a tudósok eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!