Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ízekre tudnátok szedni ezt a...

Ízekre tudnátok szedni ezt a cikket?

Figyelt kérdés

Egy elég szokatlant szeretnék kérni Tőletek.

[link]

[link]

Itt van ez a két cikk, de az egész oldal tele van ilyenekkel. Ezeket a cikkeket kellene elemezni, és a lehető legtöbb helyen belekötni, hogy ezt az olvasónak miért is kellene elhinnie.

Természetesen nem első felindulásból rakom ki ezeket ide, hanem már magam is belekezdtem, de a tudásom még nem olyan fejlett, hogy magabiztosan tudjak érvelni az álláspontom mellett, ezért kérném a segítségeteket.

Sajnos nem szórakozásból foglalkozom ilyenekkel, hanem egy elég fontos dologhoz kellene, de ezt nem is szeretném tovább feszegetni, mert nem tartozik a kérdéshez.

A válaszokat előre is köszönöm, és elnézést az OFF-ért!

2015. szept. 2. 16:22
1 2
 1/15 sadam87 ***** válasza:
67%
Ilyen jót rég röhögtem! XD De a kedvencem a gyilkos galóca nem mérgező, de gyógyítja a rákot cikk volt. :D
2015. szept. 2. 16:30
 2/15 anonim ***** válasza:

" hanem egy elég fontos dologhoz kellene, de ezt nem is szeretném tovább feszegetni, mert nem tartozik a kérdéshez. "

A cikkel kapcsolatban egy értelmes dolgot tudok elképzelni, egy humorista stand up-kát.

2015. szept. 2. 16:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem talált...
2015. szept. 2. 17:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, igazából nem is érdekel, 1értelmű hülyeség, de már kíváncsian várom hogy Duenna mit fog ideírni :D
2015. szept. 2. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Jah, de amúgy szedjem ízekre a cikket? Oké. Ez keserű, savanyú és sós is egyszerre, de semmi édes nincs benne! :D
2015. szept. 2. 17:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Így visszagondolva elég naiv voltam, hogy azt hittem, segítséget kaphatok ilyen témában. Sajnos építő jellegű hozzászólás nem született, de belegondolva nem is várhatom el, hogy komolyan vegyetek, mert nem írtam le, hogy pontosan miről lenne szó, és ehhez továbbra is tartom magam a névtelenség ellenére is. Kénytelen leszek beérni azzal, amit én hoztam ki ebből a dologból. Ne értsetek félre, ez nem megsértődés, csak belátás, hogy felesleges volt kiírnom a kérdést, mert még az Adminok se vettek komolyan. Még egyszer köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. szept. 2. 17:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező, mindjárt jön Duenna és ő majd megmagyarázza neked! :D
2015. szept. 2. 17:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezekről a cikkekről leginkább pszichiátria elemzést lehetne írni.
2015. szept. 2. 17:28
 9/15 sadam87 ***** válasza:
9%

Ne értsd félre a reakciókat. Ezeken a cikkeken (természettudományos szempontból) egyszerűen nincs mit ízekre szedni. Valaki leírt fél oldalnyi teljes, minden alapot nélkülöző marhaságot, természetes bármiféle hivatkozás nélkül (na jó, hivatkoztak egy rejtélyes "kapcsolatra"). Ennél még a magyar népmesék is lényegesen komolyabb értékkel bírnak. "Ízekre szedni" legfeljebb irodalmi szempontból lehet érdemes.

Egyébként kamuhírportálnak szerintem van olyan jó, mint a hírcsárda. (Mellesleg ott is vannak időnként hasonló cikkek.)

2015. szept. 2. 17:28
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

"SZÜRKE LÁTOGATÓK ÁDER JÁNOSNÁL"

sírok :D

2015. szept. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!