Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lezuhant ürhajót találtak a...

Lezuhant ürhajót találtak a Marson?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag nem múlik el hét, amióta a Marsról érkeznek fényképek, anélkül hogy ne találnának egykori civilizáció nyomait. Így is a NASA,CIA, cenzútáján mennek át a képek. Mi lenne, ha még az sem lenne ?

Rengeteg furcsaságot találtak a Marson (hörcsögöt, paucsot, csontvázat stb)most egy lezuhant űrhajót? [link]

2015. aug. 27. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Borsonline
2015. aug. 27. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Borsonline

"A szakértők a fejüket vakarják"

Néhány sorral lejjebb a szakértők szerint földönkívüli űrhajó.

És ez a sok szakértő közül egyetlen neve szerepel aki ufológus és azt is tudja mekkorák az űrlények a Marson.

2015. aug. 29. 16:23
 13/14 kori80 ***** válasza:
Csak nekem esett le, hogy ez egy kőnek az árnyéka? Valaki be tudná linkelni nekem az eredeti képet egy NASA oldalról? Szerintem csak azután folytassuk ezt a vitát.
2015. aug. 31. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

A háttérben egy kóbor kaméleon, és Elvis+Diana hercegnő kézenfogva is jól kivehető.

2015. aug. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!