Mi inspirált az Ufológusi pályára?
Figyelt kérdés
Mi az ami arra inspirált, hogy ufolgóus legyél. Rengeteg UFO észlelésről olvas az ember, sokan látnak is űrhajót és még mindíg nagy számban vannak, akik találkoztak idegenekkel és kommunikáltak is velük, még sem lettek szakemberek. Téged mi vezérelt erre az útra? Ők mondták, hogy legyél az? Mit szeretnél tudni ? Miért lettél kutató?2015. aug. 20. 21:01
2/8 anonim válasza:
Kérdés önmagáért.
Gondolod, hogy itt, a GyK-n találsz "Ufológust", aki ráadásul válaszol is neked?
3/8 anonim válasza:
az ufológus nem keres pénzt, ez nem hivatás, hanem egy hobbi
4/8 anonim válasza:
Hogy nem kell hozzá tanulni hosszú éveket. Máról-holnapra bárki kinevezheti magát "ufológusnak". :o)
5/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az egész 2010 nyarán történt, mikor találkoztam velük, ez inspirált Ufológusi pályára.Gyakran visznek el más bolygókra, segítek nekik új fajokat leírni megfigyelni más bolygók lényeit.
6/8 anonim válasza:
Engem egy üveg szilvapálesz inspirált..,
7/8 anonim válasza:
egyik reggel felkeltem és arra ébredtem hogy ufológus vagyok.
8/8 Ratatamm válasza:
2010 nyarán találkoztunk egy ufológus emberrel.Gyakran visszük magunkkal más bolygókra,segít nekünk megfigyelni és leírni az ottani lényeket.Azóta szemmel tartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!