Baj hogy egy film inspirált? 14/L
Jót röhögtem a kérdéseden.. igen, baj...
Most komolyan: nem az kell, hogy a film legyen érdekes, hanem a hogy a szakácsszakma legyen érdekes. Ha komoly a dolog, nem fog érdekelni, szereted-e a filmet.
én 15 éves vagyok, és eddigi életem során láttam egy filmet, megnéztem egy könyvet, akkor az mindig megváltoztatta hogy mi akarok lenni, ugyanígy, mindent elterveztem, és úgy beszéltem róla mindenkinek, hogy "ez nem tiniálom, ez komoly", aztán jött egy új dolog, és az előzőekre már nem is gondoltam. suliválasztás előtt nekem nem volt ilyen fő álmom, csak választhattam, hogy akarok-e színészsuliba menni, vagy nem. örültem volna ha felvesznek, de most abba akarom hagyni a szníjátszót, mer tmár nem érdekel.
szerintem egy ilyen könnyen jövő álom alapján ne válassz sulit, mert tényleg hamar megunhatod. válassz gimnáziumot, mert akkor még lesz 4 éved eldönteni mit szeretnél csinálni, és gimi végére már nem egy film fogja eldönteni mit csinálj.
szakácsképzős szakközépből nehéz átmenni egy gimibe, inkább fordítva esélyesebb
én azt ajánlom, hogy ha megtetszik valami, mint pl. a főzés, akkor szabadidődben csináld azt. például ha hazamész mindig főzz valamit, mindig valami mást, ha e zjó sokáig megmarad, akkor lehet hogy nem csak egy "tiniálom"...mert jó lehet elképzelni, de csinálni szereted-e? szóval csináld! ha tetszik, csináld tovább.. mindennel tedd ezt.. ha táncosnő akarsz lenni, táncolj egy csoportban.. és szerintem ilyen fiatalon nem jó specializálódni. érettségiig próbálj ki mindent ami tetszik, és majd meglátod!
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!