Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Baj hogy egy film inspirált? 14/L

Baj hogy egy film inspirált? 14/L

Figyelt kérdés
Láttam egy filmet. az ízlések és pofonok-at. azóta érzem hogy szakács,sef akarok lenni. a film a kedvencem lett és már az egész életemet elterveztem hogy hol lesz az éttermem stb. és ezek nem ilyen kis tiniálmok . de azon gondolkoztam el most hogy milesz ha egyszer megunom a filmet és már nemfog inspirálni semmi es ezért megutálnám a jövöbeli munkámat. azert most gondolokztam ezeken most mivel ugye 8.os vagyok és sulit kell választanom. mivan ha 9.-10. végén megunom a szakács szakot? bocsi ha összevissza,érthetetlenül írtam le de azért remélem értitek :))
2013. jan. 6. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Jót röhögtem a kérdéseden.. igen, baj...

Most komolyan: nem az kell, hogy a film legyen érdekes, hanem a hogy a szakácsszakma legyen érdekes. Ha komoly a dolog, nem fog érdekelni, szereted-e a filmet.

2013. jan. 6. 10:25
 2/3 tinialfa válasza:
Nem baj, de ami gyorsan jön általában egy idő múlva gyorsan megy.
2013. jan. 6. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:

én 15 éves vagyok, és eddigi életem során láttam egy filmet, megnéztem egy könyvet, akkor az mindig megváltoztatta hogy mi akarok lenni, ugyanígy, mindent elterveztem, és úgy beszéltem róla mindenkinek, hogy "ez nem tiniálom, ez komoly", aztán jött egy új dolog, és az előzőekre már nem is gondoltam. suliválasztás előtt nekem nem volt ilyen fő álmom, csak választhattam, hogy akarok-e színészsuliba menni, vagy nem. örültem volna ha felvesznek, de most abba akarom hagyni a szníjátszót, mer tmár nem érdekel.

szerintem egy ilyen könnyen jövő álom alapján ne válassz sulit, mert tényleg hamar megunhatod. válassz gimnáziumot, mert akkor még lesz 4 éved eldönteni mit szeretnél csinálni, és gimi végére már nem egy film fogja eldönteni mit csinálj.

szakácsképzős szakközépből nehéz átmenni egy gimibe, inkább fordítva esélyesebb

én azt ajánlom, hogy ha megtetszik valami, mint pl. a főzés, akkor szabadidődben csináld azt. például ha hazamész mindig főzz valamit, mindig valami mást, ha e zjó sokáig megmarad, akkor lehet hogy nem csak egy "tiniálom"...mert jó lehet elképzelni, de csinálni szereted-e? szóval csináld! ha tetszik, csináld tovább.. mindennel tedd ezt.. ha táncosnő akarsz lenni, táncolj egy csoportban.. és szerintem ilyen fiatalon nem jó specializálódni. érettségiig próbálj ki mindent ami tetszik, és majd meglátod!

15L

2013. jan. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!