Különös égi jelenséget vettek videóra Greenwoodban. Mi lehett ez?
A filmet készítő szemtanú a következőket írja: “Június 12-én kerékpározni voltam, és egy vihar közeledett, amikor megakadt a szemem ezen a különös fényjelenségen, így elővettem a telefonom, és felvételt készítettem róla.”
“Fogalmam sem volt, hogy mi lehetett, amíg utána nem néztem, amikor hazaértem, és kiderült, hogy ez az úgynevezett HAARP, egy kormányzati kutatási program. Közelebbről nézve a videó elején jobban látszik, hogy a fénysugár eltűnik egy pillanatra, a felhő egyik része felé mozog, majd újra vissza.”
Bár ez egy ritka és látványos jelenség, ugyanakkor semmi köze a HAARP-hoz. A Discover magazin szerint ez egy zivatarfelhő, és a külső részén található jégkristályok képesek megtartani a statikus elektromos töltést. Amikor egy elektromos mezőbe kerülnek, érzik a rájuk ható erőt, és a mezőhöz igazítják magukat. A jégkristályok egy része a fényt a kamera irányába hajlítja, és amikor a mező változik, újra rendezik magukat. Egy 2011-es felvételen ugyanilyen jelenség látható.
https://www.youtube.com/watch?v=CPk0mKVnnCs&feature=player_e..
Végre egy videó, ami nem csak 240p...
Amúgy szerintem nincs köze ennek az ufókhoz.
"mikor hazaértem, és kiderült, hogy ez az úgynevezett HAARP"
Jó vicc volt.
" Crown Flash is when ice particles get aligned in the same direction from the electrostatic field created during a thunderstorm. Its usually invisible to the naked eye but the way the sun hits it, it makes it visible to the naked eye kind of like a rainbow.
THANKS, everyone who left a comment. If it wasn't for you I would never have found out what this was."
Ez nem a haarp műve!
Csak az idegenek és járműveik tudják meghajlítani a fényt.
Ezt egy ufó szakértőnek tudnia kellene. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!