Ez a Szenthelyi Árpád tényleg egy hivatalos UFO kutató?
Még itt van, tudom mert munkatársam, szerencsére nem esett el a harcban viszont 404 a reptoidok karmai közé került azóta nem hallottunk felőle.
Reméljük a legjobbakat hátha túlélte,ha meg nem akkor béke poraira!
Mivel nem létezik sem állás, sem beosztás, semmi-semmi ilyen, hivatalosnak nem nevezhető. Ezen nincs mit lepontozni, mert ez tény.
Más kérdés, hogy többé-kevésbé minden tudomány érintett, s rengeteg kutatóintézet foglalkozik ezzel a témával, de ezeken a helyeken magasan képzett szakemberek dolgoznak, s köztük sincs egyetlen olyan, akiről ki lehetne jelenteni, hogy ő mindenhez ért.
Azok akik lepontozták a válaszomat, kérem nevezzék meg, hol tölt be Sz. Á. ufókutatói állást, mióta, milyen képesítése van, amelyet legalább főiskolán szerzett.
SEHOL A VILÁGON nincs olyan hogy ufókutató munkakör.
Ha az lenne, akkor miért kellene szerepelnie a tévében? Ex főnököm csak egy sima újságíró, ő szokott szerepelni e tévében ufós műsorokban. Nem azért mert annyira nagy koponya, hanem mert haveri kapcsolat, s hasonlók.
A tudós és a celebkedés két külön dolog. Ha ma élne Einstein, Plank, Leonardo, Volta stb., lehet előfordulnának a tévében, de koránt sem biztos.
De mondom, ilyen állás, hogy ufókutató nem létezik.
A kérdés annyira sokrétű, hogy egy ember kevés hozzá.
Hát hogyne. Hol lehet ilyen iskolába tanulni?
Érdekelne a szakma, főleg a gyakorlati része.
Vagy elég, ha azt mondom én igenis tanulmányozom az ufókat és van is kapcsolatom az idegenekkel?
Nagyon sok cikket írtam már interneten, de kb 2 percre rá törölték is tudjuk kik.
Nem tiszta a kérdés, kérlek Kérdező hogy pontosíts!
Tehát a kérdésed arra vonatkozik hogy az illető:
- hivatalból kirendelt ufó aki kutat? (hivatalos, ufó, kutató)
- hivatalosan elismert ufó és kutató? (hivatalos ufó, kutató)
- hivatalból kirendelt ufókat kutató ember? (hivatalos, ufó kutató)
- hivatalosan elismert ufókat kutató ember? (hivatalos ufó kutató)
A kérdésed azért nem egyértelmű mivel az utolsó kettő nem lehet, hivatalosan ufó után kutató emberek nincsenek, az első kettő meg valószínűleg nincs mivel még nem sikerült bebizonyítani a létüket.
Ez érdekes, még sosem jutottam olyan konklúzióra hogy az ufók létezése valószínűbb mint egyes embereké. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!