Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igazak-e a földökívüli elrablá...

Igazak-e a földökívüli elrablásokról szóló történetek?

Figyelt kérdés
Szerintem nem,mivel sok olyan dolgot is megemlítenek,ami fizikai képtelenség lenne,illetve mindig emberszerűnek írják le a lényeket,szvsz ha léteznek is,nem hasonlítanak ránk,nagy valószínűséggel nem szén alapú életformák.Ettől függetlenül még lehetnek persze emberszerű földönkívüliek,de nem nagy eséllyel.Az észlelt repülő tárgyak meg szerintem ember által készített járművek,az amerikai légierő,a német Luftwaffe a második világháború alatt kísérletezett repülő csészealjakkal.
2015. aug. 5. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igaz az elrablások egy bizonyos százaléka.

A kérdés inkább az,hogy miért rabolnak el embereket?

Talán kell nekik a mi dns-ünk,vagy hibrid fajt akarnak létrehozni,esetleg ők voltak a teremtőink és ellenőrzik a munkájukat?

Érdekes ,hogy az elrablásos beszámolók száma mára csökkent,vajon most már létrehoztak föld alatti bázisokat ahol az embereket kísérletezésre tenyésztik?

Én személy szerint el tudom ezt képzelni,ha eleve egy föld alatti bázison születsz és azt hazudják neked,hogy fent nukleáris háború volt és nem lehet felmenni,mert akkora a szennyezés akkor simán elhiszed.Közben pedig lehet kísérleti patkány vagy egy föld alatti laborban tudtod nélkül....mondjuk lehet itt fent a Földön is ugyanez a helyzet,csak nem tudunk róla...érdekes dolgok ezek!

2015. aug. 7. 16:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Logikátlannak logikátlan,de elfedni a titkos katonai kísérleteket tökéletes.
2015. aug. 7. 16:37
 13/14 lisa77 válasza:
És a németeknek szerinted honnan jött ez a csészealj dolog ??
2015. aug. 9. 14:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Ahonnan a csupaszárny repülőgép,a lopakodó bombázó és a többi,jó tudósaik,mérnökeik voltak.
2015. aug. 9. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!