Igazak-e a földökívüli elrablásokról szóló történetek?
Én úgy gondolom,hogy a repülő alakalmatosságok nagy része ember által készített és vezetett dolog,viszont a prototípus az valószínűleg földönkívüli technika,tehát magyarán mondva azt másolták le.
Valamint miért kéne azt kizárjuk,hogy egy földön kívüli életforma lehet hasonló felépítésű mint a mi?
Arra nem gondoltál még,hogy esetleg egykoron ők voltak a teremtőink,vagy például szétküldték a világűrben az élet csíráját és esetleg hasonlóképpen alakultunk ki?
Az elrablások sem biztos,hogy kitalációk,mert ha te pl, teremtesz egy lényt,vagyis elindítod az életet egy bolygón akkor időszakonként kíváncsi lehetsz arra mit teremtettél és ugye akkor szemrevételezned kell az meg nyilván csak úgy megy ha "elrablod" a célszemélyt.
Természetesen biztos sok kamu elrablásos eset is van!
"Szerintem nem,mivel sok olyan dolgot is megemlítenek,ami fizikai képtelenség lenne"
Akkor szerinted miért tesznek a beszámolóba olyat, ami szerinted fizikai képtelenség? Hisz ha beleteszik, ők maguk is tudják, hogy elvileg ez nem lehetséges. Szóval a saját sztorijuk hitelét rontják vele. Helyette miért nem találnak ki olyat, ami fizikailag lehetséges és ismerünk?
Ebben semmi logika nincs.
Lehetségesek ezek fizikailag, csak a mi ismeretünk erről még nem tart ott, hogy tudjuk őket megmagyarázni. Nem a fizikának mondanak ezek ellent, hanem az arról kialakított képünkről.
"Az észlelt repülő tárgyak meg szerintem ember által készített járművek"
A világ összes táján? És mindenki ugyanazt gyártotta le totál egyszerre? Na neeeee.
George Adamski
Előző, a kettes szerintem nem neked szánta a hozzászólását, hanem a kérdezőnek a véleményét cáfolta meg. Én mind a kettőtöknek igazat adok, neked is, meg a 2-es, "Adamski" felhasználónevűnek is.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a németek is kapcsolatban álltak valamilyen formában földönkívüliekkel, aztán később az amerikaiak duplán vagy akár triplán is profitáltak mindebből, mert egyrészt valóban odament sok nagy német tudós, másrészt pedig ott volt a roswelli eset, az is pont nem sokkal a 2. világháború után. Aztán még ki tudja, hogy titokban hány fajjal állapodtak meg a technikájuk megszerzése érdekében. Az elrablásos esetek valamivel később kezdődtek.
szerintem az egész ufó téma csak azért lett kitalálva, hogy az amcsiék által készített űberbrutál repülő alkalmatosságok léte ne szivárogjon ki, könnyebb azt mondani hogy egy ufó az mint elismerni hogy igenis fejlett a technika és képesek ilyen olyan csúcsgépet építeni. mert ugyebár ha beismerik amcsiék akkor másoknak kelleni fog a technológia. ha járnak ide földönkívüliek akkor szerintem 2 lehetséges forgatókönyv van
1. látogatják a földet, elrabolnak 1-2 embert, megfigyelnek minket DE nem lépnek velünk kapcsolatba mert látják milyen idióták vagyunk (egymást gyilkolásszuk ahelyett hogy összefognánk és elkezdenénk más bolygókat terraformálni stb)
2. már a kezdetektől kezdve itt voltak és segítettek minket a felemelkedésben, fejlődésben.. a vezetői posztokon lévő emberek az ők beavatottjaik, a földönkívüliek bábjaik és igazából a földönkívüliek irányítanak mindent + repkednek az ufóikkal és embereket rabolnak
egy esetleges 3. forgatókönyv: nem jár ide a kutya se, amcsiék az egyedüli "ufó" tulajdonosok vagyis fejlett a technológiájuk és azért rabolnak embereket, hogy az emberek azt higgyék hogy ufók, amiatt amit már egyszer leírtam (álca)
Igen, tényleg nem az első hsz-ra írtam azt amit, hanem a kérdezőtől idéztem be.
Egyébként nem hiszem, hogy az amcsik tudnának repülő korongokat gyártani - najó talán most már igen, de 30-50 éve nem tudtak. Szerencsétlen próbálkozásaik voltak, le is állították a projectet, még videó is van róla. Hirtelen nem jut eszembe a gép neve.
A németektől a rakéták tudományát vették át, a nácik aligha gyártottak csészealjakat, mert ha igen, akkor értelem szerűen bevetették volna őket a háborúban, de ilyesmire nem került sor.
Persze ettől még nézhettek ufónak egy titkos földi gépet.
De az amcsik=ufók kiléte" ellen szól az is, hogy a világ minden táján észlelték őket. Ez pedig már azt feltételezné, hogy az amerikaiak mindenfelé elcsászkálnak?
Ellene szól még az is, hogy ott a sok titoktartás alól feloldott amerikai ufó dokumentum és ott voltak a projectek mint a Blue Book. Magukat ellenőrizték volna, magukról gyűjtötték volna az adatokat és ebbe öltek sok-sok pénzt? totál logikátlan.
George Adamski
ui.: az alvási paralízissel ezt nem lehet magyarázni, mert elrablásos eseteket egyszerre élt át már több ember is, na meg nem alvás közben, hanem ébren, sőt, autóvezetés közben.
Ezeket nem lehet paralízissel magyarázni.
Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!