Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csontvázat találtak a Marson?...

Csontvázat találtak a Marson? Mit gondólsz?

Figyelt kérdés

Nagyon sok marsi képen találnak különböző olyan tárgyat, (szandál, alkatrészek, gömbkő, pocok, mókus) mely igazolja, hogy valaha nagyon fejlett civilizáció élt ott, melyek piramis erőművet is készítettek, pont amilyen a Gízai nagy piramis, valószínű azt is ők építették. [link]

Most egy igen érdekes csontáv látható az egyik felvételen. Mit gondólsz?

2015. júl. 25. 23:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

"Csak ráhamisítják a vöröses-sárga színt, mondván, minden vörös, holott ez nem igaz, mert más NASA fotókon a szín egyértelműen kék, és a légkör sem sárga,"

Duenna! Nem kell NASA, hogy saját szemeddel lásd, hogy a Mars rozsdavörös, elég egy kis távcső, vagy jó szem. Esetleg a Stellarium nevű program, hogy könnyen megtaláld a Marsot. Persze, ha Pesten laksz nem árt leugrani vidékre a fényszennyezés miatt.

2015. júl. 26. 09:45
 12/20 Duenna ***** válasza:
35%

11-es Gézengúzz!

Akkor te meg nézd meg a NASA újabb fotóit, ahol bizony, a marsi talaj késes-színű, és vörös is! De nem olyan vörös, mint ahogy azt a korábbi képeken mutatták, ahol gyakorlatilag egy vörös szűrőt tettek az összes képre, hogy az alakzatokat eltakarják az egynemű vörös színnel!

2015. júl. 26. 09:57
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
9-es Duenna, én tájékozott vagyok. Szerinted miben nem értettem veled egyet az előző válaszodban?
2015. júl. 26. 10:10
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Én ugy vagyok vele, hogy a héten utolsó sorban pillantottam meg ezt. Átlagosan azonban kb 2 x 40 x. A csontváz nem is tudom mit jelent ott, de nem tudok mit kezdeni vele. Ha az ember nem tud mit kezdeni vele az egyik legnagyobb és legszebb részén fekszik a dombok alatt. De most nem tudok gondolkodni mert egy madár rászállt a redőnyre és ott kapirgal es egyszer már elhessegettem de megint itt van, a gyerek meg fetreng a földön és rágja a kanalat. Az egyetlen tulipánját már leszedte a mamának. A távirányító építés kivitelezése során a kínai kereskedelmi ingatlan eladó piac megette a kutyámat élve.. Ennek megfelelően alakulnak át a Balaton partján található csirkék küklopszá.
2015. júl. 26. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyilkossági ügy..
2015. júl. 26. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
A marsjáró elütötte az ipsét!máskor jobban kéne figyelni a lámpánál...
2015. júl. 26. 22:38
 17/20 Duenna ***** válasza:

13-as Joker 2.0!

Tudom, te aztán mindenben tájékozott vagy! :D Tökös gyerek vagy! :D

2015. júl. 26. 23:13
 18/20 SpilerHUN ***** válasza:
Lehet h reptilián csontváz, ők már jártak a Marson
2015. júl. 26. 23:29
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Azt bíztós, hógy míndíg elárúl a róssz helyesírásód.

Évek óta nem fejlődtél semmit. A képen nyomokban sincs semmi csontvázszerű.

2015. júl. 27. 10:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Nah jaaa... meg jézus arcképét is a szántóföldön!!!!!!

[link]

2015. júl. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!