UFO-t észleltek Liverpool felett, egy taxis. Mit gondólsz?
A videót Paul Douglas készítette, aki egy hétfő éjszaka az Upper Parliament utcán ment végig autójával. A felvételen lebegő tárgyat lehet látni az égen.
Paul a következőt mondta: “Este 10:20 lehetett amikor vezetés közben valami furcsára lettem figyelmes. A kikötő felett volt és mesterséges eredetűnek tűnt, mintha drón lenne de három zöld fénnyel is rendelkezett.”
Paul, aki taxisofőr, lehúzódott ámulatában, ahogy a tárgy repdesett az égen, majd filmezni kezdte az objektumot ahogy egyre közelebb került a földfelszínhez, majd a víz fölé repült.
Hozzátette: “a víz felett lebegett és megpróbáltam követni kocsival végig az Upper Parliament Streeten. Ahogy az égen lebegett, a madarak viccesen zajongani kezdtek, de hamar idegessé váltak. Aztán néhány perc múlva a tárgy ismét a víz fölé repült. Amikor odaért, már egész magasan volt. Amikor a partra értem, megkérdeztem két halászt, hogy látták-e az objektumot, de nem vették észre.
Paul szerint a három zöld fény horizontálisan helyezkedett el a tárgyon. “Egy kicsit hasonlított egy jelzőlámpához, ami oldalra van fordítva. Három zöld fényt láttam és egy másikat, a tárgy végén.
https://www.youtube.com/watch?v=X78J_XA_BSk&feature=player_e..
Neked mennyit fizet a paranormal.hu, hogy állandóan ide másolod a cikket, amit ott olvasol? [link]
A másik vicces dolog, hogy még mindig bedőlsz ezeknek a kamu videóknak. Na nem arról van itt szó, hogy nem igaz, amit a videóban látunk, hanem a következtetésről. Nem kell abszurd dolgokat feltételezni, mert direkt az ilyen hiszékeny embereknek csinálják majd töltik fel a youtube.com-ra ezeket a videóknak. Vicces és átlátszó, hogy a mai világban ilyen pocsék minőségű 2 megapixelesnek sem mondható videókat töltenek fel, de ami még viccesebb, hogy sorra bedőltök ezeknek.
ma 21:53 kezdjük ott, hogy te linkelted a paranormal-t, tehát te reklámozod :D
Másik pedig ezek ufó hírek, így megjelennek minden ufós portálon, így ott is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!