Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t észleltek Liverpool...

UFO-t észleltek Liverpool felett, egy taxis. Mit gondólsz?

Figyelt kérdés

A videót Paul Douglas készítette, aki egy hétfő éjszaka az Upper Parliament utcán ment végig autójával. A felvételen lebegő tárgyat lehet látni az égen.

Paul a következőt mondta: “Este 10:20 lehetett amikor vezetés közben valami furcsára lettem figyelmes. A kikötő felett volt és mesterséges eredetűnek tűnt, mintha drón lenne de három zöld fénnyel is rendelkezett.”

Paul, aki taxisofőr, lehúzódott ámulatában, ahogy a tárgy repdesett az égen, majd filmezni kezdte az objektumot ahogy egyre közelebb került a földfelszínhez, majd a víz fölé repült.

Hozzátette: “a víz felett lebegett és megpróbáltam követni kocsival végig az Upper Parliament Streeten. Ahogy az égen lebegett, a madarak viccesen zajongani kezdtek, de hamar idegessé váltak. Aztán néhány perc múlva a tárgy ismét a víz fölé repült. Amikor odaért, már egész magasan volt. Amikor a partra értem, megkérdeztem két halászt, hogy látták-e az objektumot, de nem vették észre.

Paul szerint a három zöld fény horizontálisan helyezkedett el a tárgyon. “Egy kicsit hasonlított egy jelzőlámpához, ami oldalra van fordítva. Három zöld fényt láttam és egy másikat, a tárgy végén.

https://www.youtube.com/watch?v=X78J_XA_BSk&feature=player_e..

2015. júl. 18. 20:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez a szokáshoz híven egy nagy semmi. Ilyet bármikor lehet produkálni.
2015. júl. 18. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Anya! Azonnal hozd a Nokia3310-et, ( amin még kamera sincs ) hagyd a profi HD kamerát a szarba!
2015. júl. 18. 20:48
 3/15 Shai-Hulud ***** válasza:
2015. júl. 18. 21:17
 4/15 anonim ***** válasza:
A videón nem végez szabálytalan, hirtelen változó mozgást, valószínűleg egy hőlégballon lehetett. Ilyenből millió van az égen.
2015. júl. 18. 21:36
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Neked mennyit fizet a paranormal.hu, hogy állandóan ide másolod a cikket, amit ott olvasol? [link]

A másik vicces dolog, hogy még mindig bedőlsz ezeknek a kamu videóknak. Na nem arról van itt szó, hogy nem igaz, amit a videóban látunk, hanem a következtetésről. Nem kell abszurd dolgokat feltételezni, mert direkt az ilyen hiszékeny embereknek csinálják majd töltik fel a youtube.com-ra ezeket a videóknak. Vicces és átlátszó, hogy a mai világban ilyen pocsék minőségű 2 megapixelesnek sem mondható videókat töltenek fel, de ami még viccesebb, hogy sorra bedőltök ezeknek.

2015. júl. 18. 21:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy linkelted Joker, nem is tudtam, hogy van ilyen oldal? Mennyit fizettek ezért?
2015. júl. 18. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
mortymr, nem tudom mennyit fizetnek ott, nekem csak a gyakorikerdesek.hu fizet.
2015. júl. 18. 22:08
 8/15 A kérdező kommentje:

ma 21:53 kezdjük ott, hogy te linkelted a paranormal-t, tehát te reklámozod :D

Másik pedig ezek ufó hírek, így megjelennek minden ufós portálon, így ott is

2015. júl. 18. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Én azt góndóéóm (sic!), évek óta nem tudsz helyesen írni. Meg azt is, hogy ezt a videót már tavaly is láttam, akkor ukrán volt, de brazilként is el lett már sütve.
2015. júl. 18. 23:04
 10/15 A kérdező kommentje:
sima mobiltelefonnal hogyan lehet ilyent produkálni ? ezt egy taxis vette fel, nincs ideje trükközni. Teljesen random felvétel ez tisztán látszik
2015. júl. 18. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!