Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földönkívüliek jártak Szolnok...

Földönkívüliek jártak Szolnok mellett. Eme megdöbbentő esetről mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Felbolydult méhkashoz hasonlít Nagykörü. Mindenki a hatalmas durranásról beszél. Egy kiváló ufószakértő szerint földönkívüliek jártak itt.

[link]

Az országosan elismert és több díjjal rendelkező ufológus szerint, ez intergallaktikus jármű volt. Eme megdöbbentő esetről mi a véleményed?

#UFO #intergalaktikus #Nagykörű #INTERGALLAKTIKUS jármű
2015. júl. 24. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A Kovászna megyei Bereck községben a fényvillanás mellett hangrobbanás is kísérte a jelenséget. Dimény Zoltán polgármester a Székelyhon.ro megkeresésére elmondta, hatalmas hangrobbanás hallatszott a településen és annak környékén."

[link]

Csak az éjszaka történt, így feltűnő volt, nyáron, tűző napsütésben meg nyilván nem igazán látszik a fényjelenség, csak a hangot hallani. De hát ez a borsonline, miért említenének ilyesmit? :)

2015. júl. 24. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Meg vagyok döbbenve. De legalább mostmár Magyarországon is itt vannak. Nem kell Amerikában mennünk, hanem Amerika fog hozzánk jönni. Ide fogják küldeni az ufohívőiket meg David Icke-t is ide fogják telepíteni, majd később csinálnak belőle mozifilmet, király lesz!
2015. júl. 24. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Szóval összegzem a 10-es és 11-es válaszomat:

-Egy tűzgömbbé vált meteor felrobbant a légkörben.

-Látni nem láthatta senki, mert vakítóan sütött a Nap (a kapálós néni szerint teljesen tiszta volt az ég), csak a hangrobbanást lehetett hallani (illetve érezni, ahogy a strandoló állította).

-A bulvársajtónak meg a kérdezőnek eszébe sem jut a legkézenfekvőbb magyarázat, mert az intergalaktikus és interdimenzionális lények izgibbek, mint egy felrobbant kő.

-Szerintem is izgibbek, de nem látom bele mindenbe őket, amíg nem indokolt. :)

2015. júl. 24. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Hú, tudtam én, hogy túl sok volt a chilis bab, de azért nem hittem volna, hogy Szolnok mellé is elhallatszott az eredménye. Engedelmetekkel, most azért kicsit büszke vagyok magamra.
2015. júl. 24. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
37%
És neked mi a véleményed az intelligenciáról kedves kérdező mint kívülálló?
2015. aug. 10. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!