A gyíkemberek (Annunakik/Reptíliánok) lehetnek a valóságosak, mi pedig csak fikció?
Az univerzum egy számítógépes szimuláció ! Nem pusztán a legtöbb kvantumfizikai tény mutatja ezt, hanem már bizonyíték is van rá. Mégpedig az, hogy a kozmikus sugárzás részecskéinek energiamaximuma van 10^20 elektronvoltnál. Ami azt jelenti, hogy a szimulációban a részecskék mozgása és így energiája összefügg a képpontok közötti távolsággal: minél kisebb a rácsméret, annál nagyobb lehet a részecskék energiája. Eszerint, ha univerzumunk szimuláció, akkor a leggyorsabb részecskék energiájának maximuma van. [link]
A DMT-s beszámolók, melyek a valós világot tárják fel, egyöntetűen magasabb térdimenziókról számóltak be a szer használói és ugyanolyan típusú idegen lényekkel is találkoztak. [link] Azon lényeg akikkel találkoztak a gyíkemberek, hatalmas kivilágított gépkomplexumokat vezéreltek. Lehetséges, hogy ők teremtették ezt az univerzumot és benne minket is...
Gondolkozz el egy picit ! Az egyetlen értelmes lény a világban egy rondí gyíkemberféle, mivel magukat satnyának, dúrva bőrűnek és esztétikailag csúnyának érzik, akartak egy szép testű lényt teremteni, akiket csodálhatnak, irányíthatnak, tanulmányozhatnak, akár idővel olyanokká is akarhatnak válni, mint akiket elképzeltek azaz mi emberek. Ey szuperfejlett civilizáció képes univerzumokat sziumulálni, melyben tetszés szerint állíthatják be az azt alkotó élőlények tulajdonságait, testét, szellemiségét, gondolatait. Lehet mi vagyunk az akikre vágynak ?
Nem azt mondtam, hogy tényleg szimuláció a világ, mert szilárd meggyőződésem, hogy nem az. Csak arra akartam rávilágítani, hogy vannak jobban átgondolt érvek mellette, amikkel ugyan nem értek egyet, de elgondolkodtatóak, és nem gyik-stílusúak.
(amúgy nem is értem, hogy korábban miért kezdtem bele a kérdés megválaszolásába, főleg hogy ilyen UFO és gyíkember baromságokkal van tele, de ahhoz képest a kérdező egész jól megemberelte magát a végére és értelmes gondolatokat is meg tud osztani)
"vannak jobban átgondolt érvek mellette, amikkel ugyan nem értek egyet, de elgondolkodtatóak, és nem gyik-stílusúak. "
Pl ?
"A DMT-s beszámolók, melyek a valós világot tárják fel,"
Én már toltam DMT-t de semmiféle gyíkembereket nem láttam!
És azt az elméletet hova lehet tenni, hogy csak az létezik/het számunkra megismerhető szinten amit el tudunk képzelni es igy voltaképp mi teremtjük magunk köré a mi világunkat, azaz abbol kiindulva, hogy felfogni megtapasztalni csak olyat vagyunk képesek amit mi ezzel az erővel tudattal vagy tudati energiával teremteni is. Igy is lehet a világ szimulacio es mi szimuláljuk magunknak, csak azt sem tudjuk még hogyan (mi a csudat tudunk a vilagrol c. tudomanyos film)?
Plusz nekem az is olyan erdekes mintha csak egy binaris szamrendszerben élnénk, tekintve hogy maga az észlelés alapja a vagy van, vagy nincs. Csak viszonyitasok szerint ertunk barmit is.pl sotetseg nelkul nem látnánk fényben, a jot akkor tudjuk jonak itelni ha van rossz is, total jin es jang. Egy binaris rendszerben kialakulo es ahhoz alkalmazkodo azaz csak azt ertő egyed ezzel a binaris hozzaallassal kepes csak az univerziumot elkepzelni. Minimumokat es maximumokat keres..1010..
Az univerzum ha szinten binaris lenne es viszonyitasi alapokkal megismerheto szerény binaris elménkkel, akkor lehet tenyleg csak magunknak szimulaljuk az egeszet
"mi a csudat tudunk a vilagrol c. tudomanyos film"
ezoterikus hablaty film. semmi köze a valódi tudományhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!