Idegen inváziós tervek! Elkezdődött?
Több hiteles forrásból is hallottam h állitólagg napokon belül megkezdődik az idegen invázió!!!!
Vannak reptilián ismerőseim és ők is megírták, hogy csatahajók meg terrorhajók is jöhetnek a Földre és gyarmatosítva leszünk!
Egyre többen írták a neten h ez a görög válság az invázió első lépése és vagy idegen invázió lesz vagy ezzel együtt jön a 3. világháború is!!!
Az invázió után kikiáltják a Reptilián Direktóriumot, melynek része lesz a volt Görögország is.
Meg azt is hallani és mondták is h a déli határnál épülő kerítés sem a menekültek miatt van hanem azért h minket bent tartson, ne tudjunk menekülni!!!!! Szentséges isten!!!!
Pedig most akartam elkezdeni a jogsit megcsinálni mert végre van melóm (bizt. őr vagyok), de most már mindegy! :(((((
Mit gondoltok erről?
Mint amatőr UFO kutató és földönkívűli fajok iránt érdeklődő személy azt mondom, hogy az invázió igenis aktuális még ha nem is a közeljövőben.
A görög válság meg a menekekültkérdés nem tudom mennyire illik bele az inváziós dologba de végső soron igaz is lehet.
Az invázió már elkezdődött, jól tudja.
Viszont 2016-ig nem jutnak át a nullsíkból a flotta tagjai így a fő csapást akkor mérik ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!