Szerintetek mit lehetne tenni ha megtámadnának minket az idegenek, hogyan verhetnénk őket vissza?
Figyelt kérdés
Mit tudnánk tenni ha jönnének lelézerágyúzni minket valamely rossz szándékú fajok flottái, hogy tudnánk őket visszaverni?
Éles helyzetben ti hogy reagálnátok rá ha pl hirtelen megjelenne egy Reptoid csatahajó és elkezdené lelézerágyúzni a várost?
2015. júl. 7. 14:28
11/15 anonim válasza:
nincs mit tenni mind meghalnánk!
12/15 anonim válasza:
Ha létezne olyan földönkívüli faj, aminek olyan fejlett technológiája van, amivel el tud jutni a földig, akkor nagy valószínűséggel lennének olyan pusztító fegyvereik is, mivel az űrből tudnának minket elintézni, nem hiszem, hogy megállnának egyesével támadni a városokat. Magyarán teljes pusztulás, annyi esélyünk lenne mint hangyának a csizma ellen.
13/15 SpilerHUN válasza:
Nekem vannak reptilián ismerőseim, segitséget kérnék tölük!
14/15 anonim válasza:
én elköltöznék az üzbegisztáni rokonaimhoz. romániában.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ha mind össze fognánk akkor is meghalnánk. szóval hajrá. amugy ki tudja???? lehet mi vagyunk a legfejlettebb a univerzumban...és jönnek a raptorok és társai.. :DD kardokkal XD .. mi meg egyenként megölnénköket pisztollyal aztán a királynőjük ellen lézerrel megöljük öket !!! by: csillámfåszlámák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!